Πάει για πέντε ομίλους η Γ’ Εθνική και σέντρα στις 13 Νοεμβρίου;

Στην αναμονή και ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπορεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να έχει ανάψει το πράσινο φως για έναρξη της αγωνιστικής δράσης στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά η ρευστότητα παραμένει έντονη στις τάξεις της Γ’ Εθνικής, με την επιτροπή πρωταθλήματος να προσπαθεί να κάνει τους υπολογισμούς προκειμένου να βγουν οι όμιλοι, που δεν αποκλείεται τελικά να είναι πέντε και όχι τέσσερις…

Φυσικά, αυτό επηρεάζει και τον Ολυμπιακό Βόλου που περιμένει να μάθει και τους αντιπάλους του, αλλά και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, για την οποία υπάρχουν διάφορα σενάρια. Ένα από αυτά μάλιστα κάνει λόγο για πρώτη σέντρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, οπότε αν ισχύσει κάτι τέτοιο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη τρεις εβδομάδες και κάτι προετοιμασίας μπροστά τους.

Το πώς θα βγουν πέντε οι όμιλοι πάντως είναι κάτι που η ΕΠΟ θα ανακοινώσει αν συμβεί, αλλά κάτι τέτοιο μεταφράζεται σε μικρότερα πρωταθλήματα με λιγότερους αντιπάλους και αγώνες.

Αυτό απευχόταν πάντως από την πρώτη στιγμή που είχε έρθει στο προσκήνιο το συγκεκριμένο σενάριο, μιας και είχε κυκλοφορήσει και προσχέδιο για έξι ομίλους πριν από λίγο καιρό, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να υπογραμμίζει ότι θέλει αρκετούς αντιπάλους και φυσικά τον ανάλογο αριθμό αγώνων. «Θέλουμε πρωτάθλημα και όχι τουρνουά» ανέφερε συχνά-πυκνά σε ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος συζητήσεις.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.