Πάει Λιβαδειά χωρίς Βερτζάγια η Νίκη

Το παιχνίδι με τα Trikala Basket στην πρεμιέρα χάθηκε στις λεπτομέρειες και αύριο Σάββατο (21/10) η Νίκη στο πρώτο της εκτός έδρας ματς στον 2ο όμιλο της National League 1 (Β’ Εθνική) αντιμετωπίζει στη Λιβαδειά τον τοπικό Εθνικό για την 2η αγωνιστική στις 17.00.

Και οι δύο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, καθώς και ο Εθνικός Λιβαδειάς, που είναι ιδιαίτερα ισχυρός, έχασε στο ξεκίνημα από τη Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή με 57-51.

Η Νίκη δεν θα έχει στον πάγκο της τον Γιώργο Βλιώρα, που παραιτήθηκε, και την ομάδα θα κοουτσάρει ως πρώτος τεχνικός ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βερτζάγια λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.

Επίσης, ο στρατευμένος Στύλλας δεν προπονήθηκε όλη τη βδομάδα και πολύ πιθανόν να πάρει άδεια για το Σάββατο. Αν τελικά αυτό δεν συμβεί, η Νίκη θα πάει με 11 στη Βοιωτία.

Η τεχνική ηγεσία έκανε προσπάθεια να κρατήσει το μυαλό των παικτών από τις τελευταίες εξελίξεις και να τους βοηθήσει να  επικεντρωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η ομάδα έχει δείξει ότι είναι καλοδουλεμένη, με έναν προπονητή, τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, που εργάζεται στα όρια της αυτοθυσίας, ενώ πλέον η Νίκη θα νιώσει τη στήριξη των οργανωμένων οπαδών σε όλα τα επίπεδα και γενικότερα αξίζει να είναι όλοι δίπλα της.

Διαιτητές της αναμέτρησης στο κλειστό της Λιβαδειάς θα είναι οι Σπυρόπουλος-Χρηστίδης Π.-Περδέζογλου.

Το αυριανό πρόγραμμα (2η):

Σάββατο 21/10

14.00 Ληξουρίου

ΝΕΟ Ληξουρίου-Νήαρ Ηστ

17.00 Κατσιμήδειο

Τρίκαλα Basket-Βίκος Ιωαννίνων

17.00 Λιβαδειάς

Εθνικός Λιβαδειάς-Νίκη Β.

17.00 ΕΑΚ Καρδίτσας

Σοφάδες-Πανελλήνιος

17.00 Γρεβενών

Πρωτέας Γρ.-Αίολος Αγυιάς

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.