Παίρνει 21 παίκτες στην αποστολή ο «Ελέ» και θα κόψει έναν την Κυριακή

Χωρίς Μιράντα, Γαβριηλίδη και Κραβαρίτη η Νίκη με ΑΕΚ Β'

Να ξεπεράσει τον ισόβαθμό της Μακεδονικό, φτάνοντας τους 23 βαθμούς, θέλει αύριο Κυριακή (14/4) στις 16.00 η Νίκη στη Νεάπολη, όπου υποδέχεται την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των play off του πρώτου ομίλου της Super League 2.

Αν καταφέρει να πάρει την πρώτη νίκη απέναντι στον Μακεδονικό φέτος (1-2 και 0-0 τα αποτελέσματα), τότε μειώνει και τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ, που κάνει ρεπό, στους πέντε βαθμούς και έχει τουλάχιστον μαθηματικές ελπίδες να διεκδικήσει για την τιμή των όπλων κάτι περισσότερο.

Ο Μιράντα θα είναι εκτός αποστολής, καθώς επικαλούμενος ενοχλήσεις στη γάμπα, δεν προπονούνταν. Ακόμη, ο Γαβριηλίδης δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αφού το τράβηγμα στο δικέφαλο από το ματς με την ΑΕΚ Β’ δεν του επιτρέπει, ενώ μία ενόχληση στον ώμο που έχει ο τερματοφύλακας Κραβαρίτης και θα απουσιάσει και πάλι.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα πάρει τους υπόλοιπους 21 παίκτες στην αποστολή και την Κυριακή θα κόψει έναν. Αυτοί είναι οι: Γκαραβέλης, Μπουργάνης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Κουτσιμπάνας, Αναστασίου, Ναά, Στίκας, Ανδρέου, Γιαννίτσης, Μπαχανάκ, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Λίταινας, Πολίτης, Κρητικός, Πέττας, Τζιώρας, Μακατσάρια, Βουκελάτος, Μπαλλάς.

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος στον αγώνα Νίκη-Μακεδονικός ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του σταδίου της Νεάπολης στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (14:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Θυμίζουμε ότι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023-2024 για τους αγώνες των Play Off.
Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.