Πάλεψε για την ανατροπή η Αγία Παρασκευή, άντεξε με 3-2 η Σκιάθος

Φοβερό ματς στη Σκιάθο, με την Αγία Παρασκευή να γυρίζει το εις βάρος της 2-0, αλλά δέχθηκε και τρίτο γκολ από τους γηπεδούχους, που πήραν το τρίποντο.

Η Σκιάθος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπάμπα έκανε το 1-0 για την ομάδα του, με σουτ εντός περιοχής, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 με παρόμοιο τρόπο μόλις στο 9′!

Η Αγία Παρασκευή όμως είχε σθένος και κατάφερε ν’ αντιδράσει, φτάνοντας στην ισοφάριση σε 2-2! Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βούκοτος, καθώς στο 28′ με ατομική προσπάθεια πέρασε την άμυνα και έκανε το 2-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο 38′, καθώς θεώρησαν ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής σε προσπάθεια και πάλι του Βούκοτου.

Ο Βούκοτος έδωσε τη λύση για την Αγία Παρασκευή στο 54′, καθώς με παρόμοιο τρόπο έκανε το 2-2, ενώ στο 66′ οι φιλοξενούμενοι και πάλι διαμαρτυρήθηκαν για ανατροπή του ίδιου παίκτη, εντός περιοχής, ενώ ήταν σε θέση να σκοράρει.

Τελικά, η Σκιάθος πήρε αυτό που ήθελε στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τάσσος κινήθηκε από δεξιά και έβγαλε τη σέντρα, με την μπάλα να φτάνει στον Γαζέτη, και αυτός την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σκιάθος είχε δοκάρι με τον Νικολαΐδη στο 60′, ενώ στο 16′ έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Ντάμτσιος μετά από τραυματισμό και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα στο κεφάλι.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.