Πάλι φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος η Νίκη

Από χθες το βράδυ άρχισε να διαρρέεται η πληροφορία ότι το ερχόμενο Σάββατο η Νίκη Βόλου θα δώσει φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος, και από πλευράς «κυανόλευκης» ΠΑΕ αν και λεγόταν ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι για αγώνα προετοιμασίας, τελικά από σήμερα το μεσημέρι επιβεβαιώνεται.

Φυσικά, στα fora των φίλων της Νίκης στο διαδίκτυο τα σχόλια είναι αρκετά, και καταγράφονται αρκετές αρνητικές απόψεις για τη συγκεκριμένη κίνηση, όπως είχε γίνει μάλιστα και πέρυσι τέτοιον καιρό, όταν είχε δοθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Μάλιστα χρειάστηκε εκείνο το διάστημα και η ραδιοφωνική παρέμβαση του τότε προπονητή της ομάδας, Στάικου Βεργέτη, για να πέσουν οι τόνοι με τον Αρκάδα τεχνικό να σημειώνει τότε ότι ήθελε ένα δυνατό φιλικό για την ομάδα του και ο μόνος διαθέσιμος αντίπαλος ήταν τότε ο ΝΠΣ Βόλος. Φέτος πάντως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Ωστόσο αντιδράσεις από την πλευρά οπαδών της Νίκης Βόλου ήδη καταγράφονται, και μάλιστα ορισμένοι επικαλούνται δεσμεύσεις της διοίκησης της ΠΑΕ σχετικά με τη μη πραγματοποίηση φιλικού ξανά με τον ΝΠΣ Βόλος μετά το περσινό. Mάλιστα η σαββατιάτικη αναμέτρηση έρχεται στο προσκήνιο μετά και την τοποθέτηση του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου «Blue Angels» που δεν θέλουν κολλητιλίκια, όπως αναφέρουν…

Για το ερχόμενο Σάββατο μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει ανακοίνωση από τη Νίκη Βόλου, αφού απομένει να καθοριστεί η ώρα και ο χώρος διεξαγωγής του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περσινό φιλικό ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΝΠΣ είχε διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.