Πανέτοιμος δηλώνει ο Κένταυρος Αγριάς

Πανέτοιμη για τη φετινή χρονιά δηλώνει η ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Παρόλες τις δυσκολίες που βιώνει η τοπική κοινωνία από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι του Κενταύρου καταβάλλουν προσπάθειες για την επίλυση όλων των προβλημάτων. Φετινός στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία και το σύνολο του οργανισμού εργάζεται για την επίτευξή του.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας έγινε από τον Διονύση Κρατήρα. Ο παλαίμαχος παίκτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με την βοήθεια του πολύπειρου πρώην τερματοφύλακα Νίκου Αναστασίου, που ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή, θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τους νεαρούς παίκτες στην κατάληψη της μιας από τις δύο θέσεις του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής (Βορράς) που θα τους δώσει το εισιτήριο για την μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ομάδα της Μαγνησίας και μοναδικός εκπρόσωπος τους αθλήματος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα αντιμετωπίσει μια σειρά από πολύ δυνατές ομάδες με παράδοση στον χώρο του handball.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του α γύρου έχει ως εξής: ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (εντός), ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ (εκτός), ΑΡΤΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2015 (εντός), ΑΜΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ(εκτός), ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (εντός), ΑΟΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (εκτός), ΓΕ ΔΡΑΜΑΣ(εντός), ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (εκτός), ΡΕΠΟ,ΑΟ ΚΟΖΑΝΗ (εντός), ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (εκτός).

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη διάθεση των φίλων της ομάδας βρίσκονται και οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Οι άνθρωποι του Κενταύρου έχον ξεκινήσει  την διάθεσή τους και περιμένουν τη σημαντική βοήθεια του κόσμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.