Πάνοπλη στην Τραπεζούντα η ΑΕΚ

Όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του ο Ματίας Αλμέιδα για το φιλικό της Κυριακής (30/7, 20:00) στην Τραπεζούντα, καθώς επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές

Πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο μεγάλο τεστ της Ένωσης ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει τους Πέτρο Μάνταλο, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ορμπελίν Πινέδα στη διάθεσή του. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο ματς, ενώ ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός είναι πανέτοιμος και, μάλιστα, εκτιμάται πως θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Ροδόλφο Πισάρο μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα παρουσίας του στην ομάδα και στο πρόσφατο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλο έπαιξε για ένα ημίχρονο. Αναμενόμενα έμειναν εκτός ο Αραούχο και ο Φερνάντες.

Ο Ματίας Αλμέιδα, πάντως, σκοπεύει να κάνει μία πρόβα για το αρχικό σχήμα ή και προσώπων για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ενόψει των αναμετρήσεων με τους Κροάτες.

Το παιχνίδι, όπως έγινε γνωστό χθες, θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση, αφού θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της Cosmote TV και θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» να πάρουν γεύση από την ομάδα τους μετά τους αγώνες με Αντβέρπ, Σαχτάρ και ΝΠΣ Βόλο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.