Παντρεύτηκαν Κώστας Οικονόμου και Φιλιώ Τσινόγλου

Παράλληλα βάφτισαν και την ενός έτους κορούλα τους, Ζέφη

Την Κυριακή 15 Ιουλίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Αρμένιο ο ποδοσφαιριστής του Θησέα και πρώην της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Οικονόμου, και  η εκλεκτή της καρδιάς του, Φιλιώ Τσινόγλου, που είναι γνωστή personal trainer. Κουμπάρος ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής, Παντελής Αράπης. Παράλληλα οι δύο νεόνυμφοι βάφτισαν και της ενός έτους κόρη τους Ζέφη (Ζαφειρούλα).

Στον γάμο, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους η Ελένη Χατζίδου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το ζευγάρι στη γαμήλια δεξίωση, που ακολούθησε, επιφύλαξε μία έκπληξη στους καλεσμένους του, καθώς είχαν ετοιμάσει μία άρτια εκτελεσμένη χορογραφία.

Σε ευχετήρια ανακοίνωση του Θησέα τονίζεται: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Θησέα Αγριάς εκφράζει τις καλύτερες ευχές του στον ποδοσφαιριστή Οικονόμου Κώστα και τη σύντροφο της ζωής του Φιλιώ, που εχθές ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και πραγματοποίησαν και τη βάπτιση της κόρης τους. Η ευτυχία αυτής της ημέρας ας κρατήσει για πάντα!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.