Παπαδούλης στο Ράδιο ΕΝΑ: «Γιατί έρχεται το θέμα του Πανθεσσαλικού στο δημοτικό συμβούλιο»;

Για έλλειψη σοβαρότητας από πλευράς δημοτικής Αρχής για το θέμα του Πανθεσσαλικού έκανε λόγο μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 και στον Γιώργο Καρεκλίδη ο επικεφαλής της παράταξης «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία», Απόστολος Παπαδούλης.

«Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Έχει μία διαχείριση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και αν έχουν γίνει κάποιες ζημιές φωνάζεις την ομάδα και λες «έχουν συμβεί αυτές οι ζημιές σε κάποια καθίσματα», παλιά καθίσματα. Το ερώτημα για μένα είναι πόσες είναι αυτές οι ζημιές γιατί στο χαρτί που μας έχουν στείλει λέει ότι είναι πολλές, άρα πρέπει να έχει καταστραφεί μία ολόκληρη κερκίδα και διαβουλεύεσαι με την ομάδα. Ούτε της επιβάλλεις όρους να αποκλείσει κάποιους. Θεωρώ απαράδεκτο μία δημοτική Αρχή η οποία μεταξύ άλλων θα έπρεπε να έχει παιδευτικό χαρακτήρα, αποκαλεί κάποια νέα παιδιά αλήτες. Αυτά τα νέα παιδιά έχουν ενδεχομένως λανθασμένα πρότυπα για να κάνουν τέτοια πράγματα και πρώτος διδάξας είναι ο πρώτος πολίτης της πόλης. Είναι ντροπή να έρχεται ένα θέμα και να σηκώνει τέτοια σκόνη, που δεν θα έπρεπε να συζητιέται. Πηγαίνεις στην ομάδα να βρεθεί ένας τρόπος να αποκατασταθεί η ζημιά και πάμε παρακάτω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τονίζοντας ότι δεν είναι σοβαρά όλα αυτά, ο κ. Παπαδούλης συμπλήρωσε: «Υπάρχει μία επιτροπή της οποίας προΐσταται ο κ. Μπατζιάκας. Έχει μιλήσει με την ομάδα και αν ναι τι είπε; Είπε ότι δεν θέλει, δεν αποδέχεται, δεν πληρώνει; Πολύ τρίτος κόσμος μου μυρίζει εδώ πέρα, πολύ τριτοκοσμικό αυτό το πράγμα. Αυτά έπρεπε να λύνονται στο άψε-σβήσε. Αυτό βγάζει έναν χαρακτήρα του ότι «εγώ είμαι αυτός που είμαι και κάνω ό,τι γουστάρω. Συγκρούομαι με όποιον να είναι, δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν» και φέρνω το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.