Παπακωνσταντίνου: «Στόχος για τη Νίκη η άνοδος»

Σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, και απαντώντας σχετικά δεν δίστασε να τονίσει ότι φέτος η ομάδα θα είναι τόσο ανταγωνιστική ώστε να διεκδικήσει την επίτευξη του στόχου κατάκτησης της ανόδου…!

«Δεν νοείται να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να μην έχεις βλέψεις για άνοδο κάποια στιγμή. Έχουμε βάλει τις βάσεις, δίνουμε βάρος στις υποδομές, ώστε να μπορούμε να το καταφέρουμε. Θέλουμε φέτος να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί είναι δύσκολο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο» ήταν το σχετικό σχόλιο του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στον Σπορ FM Αθήνας, που ίσως για πρώτη φορά αν δεν μας απατά η μνήμη μας αναφέρεται ξεκάθαρα σε στόχο ανόδου για τους «κυανόλευκους».

Από εκεί και πέρα, αν και το ερώτημα έχει απαντηθεί… διαχρονικά πλέον, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου ρωτήθηκε και για ενδεχόμενο συγχώνευσης Νίκης-Ολυμπιακού Βόλου, για να τονίσει ότι κάτι τέτοιο το βρίσκει… λάθος.  «Το θεωρώ πολύ δύσκολο ως απίθανο. Ίσως εμπορικά να είναι καλό, αλλά το θεωρώ λάθος. Είναι δυο ομάδες με ιστορία, που προσφέρουν ένα ξεχωριστό ντέρμπι και ένα «πείραγμα» που είναι καλό να συνεχίσει να υπάρχει στην πόλη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.