Παραίτηση Ελένης Καραγιάννη από την εκλογική διαδικασία του ΓΣ Αλμυρού!

Οι προγραμματισμένες εκλογές του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού αναβλήθηκαν καθώς όπως αναφέρθηκε δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός έγκυρων -βάσει καταστατικού- υποψηφιοτήτων. Σήμερα με ανακοίνωση της η Ελένη Καραγιάννη που ήταν υποψήφια για την προεδρία αφήνοντας αιχμές για παρασκηνιακές κινήσεις παραιτήθηκε της εκλογικής διαδικασίας!

Η ανακοίνωση της κ. Ελένης Καραγιάννη: “Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί  φίλοι και μέλη του Γυμναστικού Συλλογου Αλμυρού . Αγαπητοί  συμπολίτες .

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που δηλώσαμε την παρουσία μας στις εκλογές του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού , για να βοηθήσουμε , αντιλαμβανόμενοι την έλλειψη έμψυχου δυναμικού και μετά από παρότρυνση χρόνων από συμπολίτες μας ,φορείς ,ακόμα και από το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο .

Αποφασίσαμε λοιπόν αυτή τη φορά να συμμετέχουμε περισσότερο ενεργά ,καθώς όλοι μας λίγο ή πολύ βοηθάμε διαχρονικά τον σύλλογο .

Διεκδικήσαμε λοιπόν την ψήφο των φίλων και μελών του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού γιατί  θέλουμε η διοίκηση σε ό,τι αφορά το σύνολο των τμημάτων του συλλόγου να είναι εξίσου αποτελεσματική.

Θέλουμε την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων των αθλημάτων  έτσι ώστε αυτές να πληρούν τις απαιτούμενες σύγχρονες προδιαγραφές για τη διεξαγωγή αγώνων.

Για μας η οργάνωση και η  ευημερία  μιας πόλης φαίνεται από την ποιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων .

Επιθυμία μας είναι η σύνδεση  του Γυμναστικού Συλλόγου με την κοινωνία του Αλμυρού και το χτίσιμο μιας ανταποδοτικής σχέσης μεταξύ τους .

Κύριος σκοπός μας η οργάνωση και η σωστή λειτουργία  των τμημάτων όλων των αθλημάτων του συλλόγου.

Με κεντρική ιδέα πως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός  αποτελεί τη βάση για το μέλλον των παιδιών μας , γι αυτό και οφείλουμε να τον κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές με τον αρχέγονο κοινωνικό του ρόλο για να αναδείξει τις αρχές της συλλογικότητας του προσωπικού ήθους και της ευγενούς άμιλλας  και σύνθημα «Μια  Πόλη ένας Σύλλογος προχωράμε όλοι  Μαζί !!…νιώθαμε πως οι στόχοι μας είναι κοινοί με όλους τους συνυποψηφίους  μας .

Δεν είχαμε  όμως φανταστεί τι θα ακολουθούσε όταν υποβάλαμε τις αιτήσεις μας ..

Σε χρόνο ντετέ δημιουργήθηκαν  απέναντι στρατόπεδα που ζητούσαν «ενισχύσεις» και «βοήθεια» ακόμα κι από πολιτικά πρόσωπα για να αντιμετωπίσουν στους «κακούς» που κατέβαιναν να «πάρουν» τον σύλλογο .

Πού να τον πάνε ;;και από ποιούς να τον πάρουν;;

Αναπάντητα ερωτήματα παράλογων ισχυρισμών από ανθρώπους που θεωρούν προφανώς τον σύλλογο κληρονομιά τους , νιώθουν πως τους ανήκει και δεν μπορεί κανείς να πάρει τη θέση τους αν πρώτα δεν την αφήσουν οι ίδιοι όπως δήλωναν .

«Είστε με εμάς ή με τους άλλους;» ήταν η κλασική ερώτηση στα τηλέφωνα .

Ποιοι  είστε εσείς ;;;

Και ποιοι είναι οι άλλοι  ;;

Αυτοί που κατά διαστήματα παρακαλούσατε (και πολύ σωστά κάνατε )να σας βοηθήσουν ;;

Σεξισμός ,γιατί η επικεφαλής είναι γυναίκα  και προσβολές πάνω από τις ανοχές μας ,με κορυφαία την ανάρτηση σε προφίλ κοινωνικού δικτύου ,παράγοντα ,που μας κατηγορεί  πως βλέπουμε τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού ως κέντρο προσωπικής εκμετάλλευσης .

Κοινώς ..πως σκοπεύαμε  να εκμεταλλευτούμε τα ίδια τα παιδιά μας ,για τα οποία βάζουμε χρόνο και χρήμα στο σύλλογο τουλάχιστον μια 15ετία.

Ηθελημένα ή μη ο καθένας σε αυτόν τον τόπο γράφει την ιστορία του και όλοι θα κριθούμε από αυτή .

Οι άνθρωποι  που με στήριξαν για τη θέση της προέδρου …στους οποίους θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εδω για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν,όπως και σε όλους εσάς !!! τους ανθρώπους που έχουν γράψει πραγματική ιστορία στο σύλλογο , τις  μαμάδες που θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους  ,τους φίλους και τους συμπολίτες μας που χρόνια τώρα συναντιόμαστε σε ανάλογα μετερίζια , ακόμα  κι εκείνους που «δεν ασχολούνται με αυτά» αλλά αυτή τη φορά θέλησαν να ενεργοποιηθούν και στάθηκαν δίπλα μας  δυναμικά , υποστηρικτικά και ξεκάθαρα με μια συμβουλή ,με έναν καλό  λόγο με ένα «μην κάνετε πίσω» ,……μου ζήτησαν να σας πω συγνώμη για την αναστάτωση που κάποιοι μας χρεώνουν πως δημιουργήσαμε .

Δεν θα το κάνω. Γιατί αν το κάνω αυτόματα ενοχοποιώ την ανταπόκριση όλων μας να βοηθήσουμε όπου μας το ζητάνε .

Αυτό όμως που θα κάνω , με μεγάλη λύπη και ανησυχία για τα όσα συμβαίνουν, είναι να υποβάλω την παραίτηση μας από την εκλογική διαδικασία για το καλό του συλλόγου  ,στον οποίο δεν προσθέτουν αλλά αφαιρούν  όλες αυτές οι παρασκηνιακές διαδικασίες που έχουν στηθεί από το βράδυ της Δευτέρας που καταθέσαμε τις υποψηφιότητες μας .

Κλείνοντας ..θέλω να σας κάνω σίγουρο πως δεν  παραιτούμαστε ποτέ από το να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας  αυτό δλδ που κάναμε πάντα .

«Μια  Πόλη ένας Σύλλογος» προχωράμε όλοι  Μαζί !!

Με εκτίμηση

Καραγιάννη Ελένη”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.