Παραιτήθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος από τον Ολυμπιακό Βόλου

«Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Ξηροφώτος ανακοίνωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, και ανέφερε ότι από την πλευρά του έκανε ό,τι μπορούσε για την ομάδα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: «Αναλαμβάνω ευθύνη στο μέρος που μου αναλογεί για τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων 10 ημερών. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και πρέπει να προχωρήσει, οπότε κάτι πρέπει ν’ αλλάξει. Για το καλό της ομάδας παραιτούμαι και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη συνεργασία, τους ποδοσφαιριστές και όλον τον κόσμο γιατί πραγματικά στήριξε (σ.σ. την προσπάθεια). Κάναμε τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες. Είχαμε και μέτριες και κακές στιγμές όπως η σημερινή. Εγώ από την πλευρά μου ότι μπορούσα έκανα και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αντιστοιχεί και παραιτούμαι. Από εκεί και πέρα εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο και ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για το τι έφταιξε και δεν ήρθαν και άλλα θετικά αποτελέσματα, ο Στέφανος Ξηροφώτος σημείωσε: «Στο ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Εκεί που δεν κάναμε το 2-0 έγινε το 1-1. Μετά είχαμε και τους δύο τραυματισμούς (σ.σ. Γραικού και Μπουτζίκου), και γενικά υπάρχει κακοδαιμονία. Αν γινόταν το 2-0 θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι, γιατί όντως η ομάδα πήγε με καλό ποδόσφαιρο να κερδίσει. Όταν κάτι δεν πάει καλά όλοι έχουμε ευθύνη, με πρώτο εμένα. Δεν μπορούν ν’ αλλάξουν όλοι οι παίκτες, αλλά κάτι πρέπει ν’ αλλάξει. Σήμερα πήγαν όλα στραβά, οπότε την αναλαμβάνω εγώ. Εμείς είχαμε σ’ όλο αυτό το διάστημα είχαμε μία απόδοση μέτρια προς καλή και τελευταία δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Είναι λεπτή η γραμμή ανάμεσα σε επιτυχία και αποτυχία. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, που είχαμε στην αρχή και που ήρθαν και μετά».

Σενάρια την ίδια στιγμή κάνουν λόγο για προσέγγιση της διοίκησης στον Σούλη Παπαδόπουλο, που μόλις χθες παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων. Ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από την πλευρά της διοίκησης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.