Παραμένει στον ΝΠΣ ο Φεράρι

Μπορεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και εσχάτως της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ Φράνκο Φεράρι να ήταν έντονο, ωστόσο η απάντηση του ΝΠΣ Βόλος στις κρούσεις που δέχθηκε ήταν αρνητική για την παραχώρησή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος απάντησε αρνητικά στις προτάσεις που κατατέθηκαν από «πράσινους» και «κιτρινόμαυρους» καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης που θα αντικαταστούσε τον Φεράρι στο δυναμικό των «κυανέρυθρων». Έτσι, προέκυψε η αρνητική απάντηση, αν και εφόσον κάποια από τις δύο προτάσεις ήταν άκρως ικανοποιητική οικονομικά δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα γινόταν η μεταγραφή…

Αξίζει να σημειωθεί ότι σενάρια για τον παίκτη είχαν κάνει την εμφάνισή του και τον περασμένο Ιανουάριο από πλευράς ΠΑΟΚ, ωστόσο και τότε δεν υπήρξε εξέλιξη. Έτσι, ο Αργεντίνος παρέμεινε στον ΝΠΣ Βόλος όπως γίνεται και τώρα, με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φεράρι έχει συμβόλαιο με τον ΝΠΣ Βόλος μέχρι το 2023, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σ’ αυτό υπάρχει και ρήτρα εξαγοράς 350 χιλιάδων ευρώ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.