Παραμένει στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας ο Γιάννης Φώτου

Ο πολύπειρος στόπερ και αρχηγός του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας Γιάννης Φώτου έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες της ομάδας και ανανέωσε την συνεργασία του για έβδομη συνεχή σεζόν με τον «κυανέρυθρο» σύλλογο.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος: «Το «τρεχαντήρι» του Πανιωνίου προσδίδει απόλυτη ασφάλεια στα μετόπισθεν της ομάδας και εξασφαλίζει την άριστη αμυντική λειτουργία με το κατάλληλο οργανόγραμμα και τις συνεχείς φωνές για να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του.

Επίσης, ο πεισματάρης αμυντικός είναι η ψυχή των αποδυτηρίων και ο κύριος ρυθμιστής ώστε να επικρατεί ένα άκρως οικογενειακό κλίμα!

Ο Γιάννης Φώτου είναι ένας ακούραστος εργάτης, μαχητής της ζωής και άνθρωπος του μόχθου που δεν σκύβει ποτέ το κεφάλι του στις «φουρτούνες» της καθημερινής ζωής.

Παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συμπαίκτες του και λιλιπούτειους αθλητές από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να πει όχι στην ανανέωση της συνεργασίας μας και ο Πανιώνιος αποτελεί την ομάδα της καρδιάς του και είναι το σπίτι του!

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με απέραντη ευτυχία εντός και εκτός γηπέδων»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.