Παρελθόν ο Κώστας Ρέππος από τον ΓΣ Αλμυρού

Μετά από δύο αγωνιστικές περιόδους

Η προσπάθεια που κατέβαλε και φέτος ο ΓΣ Αλμυρού ήταν αξιόλογη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στην τελική κατάταξη με 47 βαθμμούς και σε μεγάλο βαθμό αυτό πιστώνεται στον προπονητή Κώστα Ρέππο, ο οποίος όμως αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με διαδικτυακή ανάρτηση στα social media, η διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του ΓΣΑ ανακοινώνει πως μετά από δύο χρόνια πετυχημένης συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, δεν θα συνεχίσουμε την επόμενη αγωνιστική σεζόν με τον Κώστα Ρέππο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά του στον ΓΣ Αλμυρού διότι πέρα από τα θετικά αποτελέσματα, μας κέρδισε όλους με το ήθος και τον άψογο χαρακτήρα του. Δεν τον γνωρίζαμε προσωπικά όταν ήρθε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22, αλλά δεθήκαμε σε αυτή την κοινή πορεία μας, φεύγει ως φίλος και είναι σίγουρο ότι στον Αλμυρό ο Κώστας Ρέππος δημιούργησε μόνο φίλους».

Το «Magnesiasports» επικοινώνησε με τον Κώστα Ρέππο, ο οποίος τόνισε ότι η λύση της συνεργασίας έγινε κοινή συναινέσει, με τις καλύτερες των εντυπώσεων να μένουν και τους δεσμούς φιλίας να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο επικαλείται προσωπικούς λόγους που δεν επέτρεπαν τη συνέχιση της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία του ΓΣ Αλμυρού.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.