Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Πέτρος Καϊμακάμης

Ο Πέτρος Καϊμακάμης, ο οποίος κατείχε το πόστο του β’ αντιπροέδρου, συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης Δημήτρη Μελισσανίδη πριν την παρουσίαση του Μιγκέλ Καρντόσο και του υπέβαλε την παραίτησή του. Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί, αλλά υπήρχαν διαφωνίες για ορισμένα εσωτερικά θέματα της ΠΑΕ. Ο κ. Καϊμακάμης υπήρξε νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ και κατά τη διάρκεια της θητείας του σημείωσε μεγάλες δικαστικές νίκες.
Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν β’ αντιπρόεδρος και για πολλούς εντός κι εκτός ΑΕΚ ήταν η ιδανική λύση για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, δεδομένου ότι διαθέτει ένα όνομα με κύρος και είναι αποδεκτός στη συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ.

Ο πρώην, πλέον, παράγοντας των κιτρινόμαυρων έστειλε και επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ Μηνά Λυσσάνδρου, στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητέ κ. Λυσσάνδρου,

Όπως χτες και σήμερα σε ενημέρωσα προφορικά καθώς και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δεν επιθυμώ πλέον να παραμείνω στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και γι’ αυτό υποβάλλω την παραίτησή μου και παρακαλώ όπως με αντικαταστήσεις.

Σε ευχαριστώ για την άριστη σχέση και συνεργασία που είχαμε και εύχομαι επιτυχίες στην ΑΕΚ”.

Πηγή: sportfm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.