Πατούν παρκέ και πάλι ΓΣ Αλμυρού και Ολυμπιακός Βόλου

Σήμερα τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της National League 2

Γιορτές τέλος για τις ομάδες μπάσκετ των εθνικών κατηγοριών, με τους ΓΣ Αλμυρού και Ολυμπιακό Βόλου να πατούν και πάλι παρκέ σήμερα Κυριακή, θέλοντας να διεκδικήσουν το καλύτερο απέναντι στους αντιπάλους τους, για τη 10η αγωνιστική της National League 2.

Προερχόμενος από νίκη στο φινάλε του 2023 επί του Πιερικού Αρχέλαου (82-76), ο ΓΣ Αλμυρού δοκιμάζεται σήμερα στο κλειστό του Αγίου Θωμά Λάρισας, όπου αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, θέλοντας να παραμείνει στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων. Το αλμυριώτικο σύνολο δείχνει να έχει βρει τον ρυθμό του, και προβάλει ως το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η ΑΕΛ φέτος, έχοντας επιστρέψει σε εθνική κατηγορία, δεν είναι και η πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας και του 4ου ομίλου, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε γνωρίσει την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εντός έδρας παιχνίδι έχει από την άλλη ο ενισχυμένος με τους Πρέλεβιτς και Σιδηρόπουλο, Ολυμπιακός Βόλου. Αντίπαλός του ο ΓΑΣ Μελίκης στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, ουραγός στη βαθμολογική κατάταξη του 4ου ομίλου, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, προκειμένου να αυξήσουν το διαφορά από την τελευταία θέση και να κάνουν βήμα παραμονής στην κατηγορία. Εξάλλου θέλουν να δείξουν ότι διατηρούν την… κεκτημένη ταχύτητα από το φινάλε του 2023, έχοντας πετύχει σπουδαία νίκη στη Λάρισα επί της ΑΕΛ.

Συνολικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 17:00):

Ολυμπιακός Βόλου-ΓΑΣ Μελίκης
ΑΕΛ-ΓΣ Αλμυρού
ΑΟ Τρίκαλα-Κούπα Κιλκίς
Τιτάνες Παλαμά-Αετοί Βέροιας
Καστοριά-Άργος Ορεστικό
Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη-Πιερικός Αρχέλαος

Η βαθμολογία: Τιτάνες Παλαμά 17, Καστοριά 16, Τρίκαλα 16, Αετοί Βέροιας 15, ΓΣ Αλμυρού 14, Κούπα Κιλκίς 14, Πιερικός Αρχέλαος 14, ΑΕΛ 12, Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη 12, Άργος Ορεστικό 11, Ολυμπιακός Βόλου 11, ΓΑΣ Μελίκης 10.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.