Πέφτει η αυλαία στην Πυλαία για τις Γυναίκες του ΝΠΣ Βόλος

Απέναντι στον Αίαντα για την 18η και τελευταία για φέτος αγωνιστική της Β’ Εθνικής

Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, το σύνολο ποδοσφαίρου Γυναικών του ΝΠΣ Βόλος δίνει σήμερα Κυριακή στις 16:00 το τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον τοπικό Αίαντα.

Αδιάφορο βαθμολογικά, το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στις Βολιώτισσες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους για το… μέλλον, με την αυλαία να πέφτει σήμερα για το φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι προσφέρεται εξάλλου και για δοκιμές από τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Πλατανιά, αφού μπορεί να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε μικρότερες ηλικιακά ποδοσφαιρίστριες, μιας και αρκετές από τις λογιζόμενες ως βασικές θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους. Έτσι, εκτός αποστολής αναμένεται να είναι οι Φέγγερ, Ζέγλη, Μπότσαρ και Σαντίκου, ενώ αμφίβολη είναι η Γαρυφαλλίδου λόγω τραυματισμού.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Κυριακή 14 Απριλίου (16:00)

Νεφέλες-Δόξα Δράμας

Λέοντες-Άρης

Ροδόπη 87-Μέντεκας Καλαμαριάς

Αίαντας Πυλαίας-ΝΠΣ Βόλος

Η βαθμολογία: Άρης 40, Δόξα Δράμας 40, Λέοντες 30, Μέντεκας Καλαμαριάς 35, Νεφέλες 21, ΝΠΣ Βόλος 17, Αίαντας Πυλαίας 12, Ροδόπη 87 10, Βέροια -15.

Από την Πειθαρχική Επιτροπή έχει επιβληθεί στην Βέροια ποινή αποβολής από το Πρωτάθλημα και αφαίρεσης συνολικά 15 βαθμών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.