«Πείτε με τρελό, αλλά θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό Β., ώσπου να ανέβει ψηλά»

Τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ ο Γιάννης Σιδεράκης

Ακόμη κι αν χαρακτηριστεί τρελός και ονειροπόλος, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ο έμπειρος τερματοφύλακας, Γιάννης Σιδεράκης, θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό Βόλου, ωσότου ανέβει στα ψηλά.

Αναλυτικά όσα τόνισε: «Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και τη δουλειά που κάνει ο προπονητής. Έχουμε δείξει και στο πρωτάθλημα όλο αυτό το διάστημα και την ποιότητα της ομάδας και δεν έχουμε φοβηθεί.

Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Σίγουρα σεβόμαστε τον αντίπαλο για την προσπάθεια που έχει κάνει. Εγώ είδα και τον ημιτελικό και είδα ότι υπάρχουν κάποιες μονάδες στην ομάδα που είναι σημαντικές.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και στόχος μας είναι το τρόπαιο, όπως και ότι θα ‘ναι μία καλή πρόβα τζενεράλε για τα μπαράζ. Ελπίζω ο τελικός να μη στιγματιστεί από επεισόδια και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Εγώ ήρθα στην ομάδα πρώτον για την ιστορία της και από την πρώτη μέρα που ήρθα στην προπόνηση και πριν υπογράψω κιόλας είδα την ποιότητα που υπάρχει. Γίνεται μία σοβαρή δουλειά, παρόλο που η ομάδα βρίσκεται σ’ αυτή την κατηγορία

Σίγουρα είναι ο κόσμος, που δύσκολα το αντικρίζεις σε αυτές τις κατηγορίες. Μας ακολουθεί παντού και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ελπίζω να τον δικαιώσουμε μέχρι τέλους. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι γι’ αυτή την κατηγορία. Σίγουρα θέλω να βοηθήσω κι εγώ και να βάλω έναν λιθαράκι ν’ ανέβει κατηγορία.

Αν θέλετε, πείτε με και ονειροπόλο, εγώ το έχω στο μυαλό μου ότι θέλω να μείνω, μέχρι η ομάδα να ανέβει ψηλά και μετά να σταματήσω, όσο αντέχω και όσο έχουμε την υγειά μας. Πείτε με τρελό, πείτε με ονειροπόλο, αλλά έτσι το έχω στο μυαλό μου και σαν πλάνο και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα, όσο με χρειαστεί».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.