Πέντε προσθήκες στο δυναμικό του Πανιώνιου

Για τη συνέχεια στη Β’ ΕΠΣΘ

Τη συμφωνία της με πέντε ποδοσφαιριστές έκανε γνωστή η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας μέσω διαδικτυακών αναρτήσεων, προκειμένου όπως τονίζει ο σύλλογος να υλοποιήσει τους φετινούς υψηλούς στόχους του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΘ.

Συγκεκριμένα με την φανέλα του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας θα αγωνίζεται ο 27χρονος επιθετικός Προκόπης Ευαγγελός που μέχρι πρότινος ανήκε στη Δάφνη, ενώ κατέγραψε συμμετοχές σε Αγία Άννα και ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών, όπως και ο 25χρονος αμυντικός χαφ Χρήστος Δημητρίου που έπαιξε σε Ηρακλή Βόλου και Ακρόπολη Σέσκλου.

Ακόμη μεταγραφικό απόκτημα για τον Πανιώνιο είναι πλέον ο 34χρονος εξτρεμ Αποστόλης Σφάκας, ο οποίος προέρχεται από την Αγία Άννα και φόρεσε τη φανέλα της Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου. Επίσης, με την «κυανέρυθρη» ομάδα της Νέας Ιωνίας συμφώνησε και ο 34χρονος αμυντικός Θωμάς Ζάγκας με ποδοσφαιρική διαδρομή σε Σαρακηνό, Αγία Άννα, Διμήνι και Νέους Αθλητές Νίκης.

Τέλος, ο Νάσος Καρακώστας συμπληρώνει το «παζλ» των μεταγραφών για τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας. Ο 27χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Μαγνησιακό, Σαρακηνό, Διμήνι και Νέους Αθλητές Νίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.