Πέρασε από τα Ιωάννινα η Νίκη, 69-59 και ροζ φύλλο!

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα το «κυανόλευκο» σύνολο

Το θετικό αποτέλεσμα ήθελε η Νίκη Βόλου για να κοιτάξει κάτι καλύτερο από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής και κατάφερε να το βρει στα Ιωάννινα επικρατώντας σε βάρος του τοπικού ΣΚ, χάρη στο τελικό 69-59, μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και από νωρίς πήραν το προβάδισμα και μάλιστα με διψήφια διαφορά με τον Κουτίνα να πετυχαίνει μάλιστα τους 14 από τους 17 πόντους που σημείωσε σε όλο το παιχνίδι(!), με τους γηπεδούχους του Ιωάννινα ΣΚ από την άλλη να προσπαθούν στη συνέχεια να ανατρέψουν τη σε βάρος τους κατάσταση.

Μπουρδάνος, Καλλές και Λόλας ανέλαβαν από εκεί και πέρα το θέμα του σκοραρίσματος, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με ζώνη 4-1 να είναι πιο απειλητικοί αλλά δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω πέρα από το τελικό 59-69.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουτίνας τραυματίστηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα πάνω από το αριστερό μάτι.

Tα δεκάλεπτα: 12-24, 27-35, 46-51, 59-69

Ιωάννινα ΣΚ (Παπαδόπουλος): Μπαρτζώκας 2, Τσατάλας 23 (1), Σωτηρίου,  Καραμπίνης 2, Κωνσταντινίδης 15, Πάντσιος 2, Ξιούρας 10 (3), Σφουγγάρης,  Σπηλιόπουλος 5 (1).

Νίκη Βόλου (Μαύρος-Κοσμάτος): Νίκολης,  Μπουρδάνος 16 (2), Κουτίνας 17 (3), Μπουσκολιτης 4 (1), Δελεντζές,  Καλλές 13, Σαριμπαλίδης 4, Σπανόπουλος 2, Λόλας 12, Ξενιτίδης 1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.