Περιμένει τον Γενάρη ο Ολυμπιακός Βόλου…

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου είναι το καθοριστικό για τις ομάδες της Football League, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να θεωρεί δεδομένο ότι σε εκείνο το σημείο θα επιτραπεί στους παίκτες να βρεθούν για μία ακόμη φορά όλοι μαζί και να αρχίσουν οι προπονήσεις, με φόντο τηνέναρξη του πρωταθλήματος, θέλοντας να είναι απολύτως έτοιμοι γι’ αυτήν.

Χωρίς επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Μάρτιο, οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι η πρώτη σέντρα θα δοθεί στις αρχές Φεβρουαρίου, βάσει και των επιδημιολογικών δεδομένων που θα επικρατούν τότε. «Αρκεί να περάσει ο χειμώνας όσο πιο ανώδυνα γίνεται και θα μπορέσουμε και πάλι να παίξουμε μπάλα» είναι η ατάκα των διοικητικών της βολιώτικης ΠΑΕ, με τους στόχους να παραμένουν υψηλοί για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τη διεκδίκηση της ανόδου να είναι ο βασικός εξ αυτών.

Βέβαια, με ενδιαφέρον η διοίκηση παρακολουθεί τις εξελίξεις και για άλλα ζητήματα, όπως είναι το πιστοποιητικό συμμετοχής, από την ΕΕΑ, αλλά και το θέμα των εσόδων από το στοίχημα. Μέσα στον Ιανουάριο αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις και γι’ αυτό το θέμα, κάτι που θα σημάνει σημαντικά έσοδα για τις ΠΑΕ, με τις εταιρείες να αποδίδουν μέρος των κερδών προς αυτές, μιας και τις χρησιμοποιούν ως όχημα στη δραστηριότητά τους. «Καιρός να αρχίσουν να μοιράζονται όπως πρέπει να κάνουν» είναι η κοινή θέση όλων των παραγόντων των ομάδων για το συγκεκριμένο θέμα, με την κυβερνητική πλευρά να δρομολογεί τις εξελίξεις γι’ αυτό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.