Περιμένοντας τις ανακοινώσεις ανανεώσεων και μεταγραφών

Προχωρά ο σχεδιασμός της Νίκης Βόλου

Μπορεί η προετοιμασία να μην άρχισε για τη Νίκη Βόλου, που άλλαξε τα πλάνα της αφού αργεί και η έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και οι «κυανόλευκοι» μεταμορφώνονται αγωνιστικά και σε ό,τι έχει να κάνει με το δυναμικό τους για την περίοδο 2022-23.

Παίκτες αποτελούν ήδη παρελθόν από την ομάδα, ενώ οι συμφωνίες της διοίκησης των «κυανόλευκων» αναμένεται ν’ αρχίσουν να γίνονται και επισήμως γνωστές, πέραν των διαρροών, εντός των επόμενων ημερών. Μπουργάνης, Δημητρίου, Γαβριηλίδης για παράδειγμα και πιθανότατα Αργύρης και Σιαφά είναι κάποιοι από τους παίκτες που παίρνουν σειρά στις ανακοινώσεις, μαζί με τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στην ομάδα.

Σαφώς η περίπτωση του Μιράντα είναι πιο περίπλοκη, αφού δεν έχει ανακοινωθεί αποδέσμευση του παίκτη από τη Χετάφε με την οποία έχει συμβόλαιο, αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Νίκη Βόλου την τελευταία αγωνιστική περίοδο. Πάντως ο Μιράντα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Χετάφε με την Καρταχένα (ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1) ενώ είναι γνωστό ήδη ότι δεν υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα και έχει κληθεί ν’ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Νίκη φρόντισε να κρατήσει ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με τον παίκτη και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

 Ενδιαφέρον από Αιγάλεω για Βλαχομήτρο

Ένας από τους παίκτες που προφανώς δεν θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική διαδρομή τους στη Νίκη Βόλου είναι ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που ήδη φαίνεται ότι αποτελεί στόχο άλλων ομάδων.

Δημοσιεύματα αναφέρον ότι ο Βλαχομήτρος έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των μελών του Αιγάλεω, και οι επόμενες ημέρες θα φέρουν εξελίξεις.

Όσον αφορά τον Νίκο Κουσκουνά, ο παίκτης θα πρέπει ήδη να θεωρείται παρελθόν, με τον ΑΟ Τρίκαλα και για προσωπικούς λόγους να είναι πιθανότατα ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, εκτός αν το ενδιαφέρον της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι πιο έντονο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.