Περιμένουν τις επόμενες εξελίξεις στην μπασκετική Νίκη

Η παρουσία του Βρεττά θεωρείται απαραίτητη στους Σοφάδες
Μετά και την παραίτηση Βλιώρα

H Νίκη Βόλου προσπαθεί να ξαναβρεί ρυθμό, καθώς τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σίγουρα έχουν προκαλέσει αρκετές συζητήσεις στους κόλπους της, με το αγωνιστικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα, έστω και αν η πρεμιέρα συνοδεύτηκε με εντός έδρας ήττα από τα Trikala Basket.

Η παραίτηση Βλιώρα, που έκανε λόγο για τοξική ατμόσφαιρα και για απρεπή συμπεριφορά προς το πρόσωπό του, μετά από συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, αλλάζει τα δεδομένα. Από τη μία ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης παραμένει πλέον ως επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου, ενώ υπάρχουν οργανωτικά θέματα που θα πρέπει να βρουν άμεσα λύση. Άγνωστο παραμένει αν θα ενισχυθεί το τεχνικό επιτελείο, ενώ όλοι αναμένουν και τη στάση του Ερασιτέχνη, που ουσιαστικά αυτός καλείται πλέον να πάρει αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι, από τη στιγμή που διοικούσα επιτροπή δεν προκύπτει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα καλείται να προετοιμαστεί για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Εθνικό Λειβαδιάς εκτός έδρας, αναζητώντας το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο και οι παίκτες περιμένουν τις επόμενες εξελίξεις που αφορούν το τμήμα μπάσκετ. Βέβαια, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ήττα από τα Τrikala Basket έδειξε ότι χρειάζονται περισσότερα, όπως πιο καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις, για να μην χάνονται τζάμπα βαθμοί…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.