Παίζει με την ομάδα που έχει την τρίτη χειρότερη έδρα η Νίκη

Η Νίκη, όπως είχε παραταχθεί στο ματς του πρώτου γύρου με τον Οικονόμο, που είχε λήξει με 4-0

Την ομάδα με την τρίτη χειρότερη έδρα στο 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου την Κυριακή στις 16.00 (διαιτητής ο Μαρόπουλος από τη Μακεδονία) τρεις στροφές πριν το φινάλε. Ο λόγος για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, με τους κυανόλευκους να στοχεύουν στο δέκατο διπλό στο πρωτάθλημα.

Οι Λαρισαίοι μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας, που έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό, και τον προτελευταίο Φωκικό, έχουν τη μικρότερη συγκομιδή βαθμών, όταν αγωνίζονται ως γηπεδούχοι στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας».

Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα σε έντεκα ματς «στο σπίτι του» έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με τέρματα 15-15. Μάλιστα, ο Οικονόμος έχει να κερδίσει στο δικό του γήπεδο από τις 16 Δεκεμβρίου, όταν και είχε επιβληθεί με 2-1 του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, γιατί στις 20/1/19 πήρε το τρίποντο στα χαρτιά από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Βέβαια, στη Νίκη, που δε θα έχει στη διάθεσή της τον τραυματία Βουκομάνοβιτς, γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα και ξέρουν ότι κανείς δεν πρόκειται να τους χαριστεί. Οι γηπεδούχοι απαλλαγμένοι σε μεγάλο βαθμό από το άγχος, αφού χάρη στην εξαιρετική τους πορεία εκτός έδρας έχουν φτάσει στους 32 βαθμούς, θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επισφραγίσουν τη σωτηρία τους και θα προσπαθήσουν με την καλή τους αμυντική οργάνωση σε ένα μικρών διαστάσεων γήπεδο να κάνουν την έκπληξη.

Από την άλλη οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς επιθυμούν να πάρουν ένα ακόμη παλικαρίσιο διπλό, αφού και η διοίκηση τη βδομάδα που τελειώνει μέσω ανακοίνωσης υποστήριξε ότι και οι 62 βαθμοί της ομάδας μέχρι στιγμής ήταν παλικαρίσιοι. Μάλιστα, αξίζει ν’ αναφερθεί και η δήλωση Ρόβα στο Blue Heart στην πρόσφατη συνέντευξή του, που κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος: «Οι φίλαθλοι να είναι περήφανοι που είναι Νίκη και να χαίρονται που η ομάδα κάνει έναν πρωταθλητισμό υγιέστατο κι όχι ύπουλο. Το να έχεις κερδίσει 17 και 18 πέναλτι σ’ ένα πρωτάθλημα καταλαβαίνει και ο απλός κόσμος. Δεν είναι χαζός. Εμείς πάμε για … θάνατο σε όλα τα παιχνίδια. Εμείς έχουμε να τα βάλουμε με τους αντιπάλους, με τους διαιτητές, με όλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.