Πήγε λαβωμένη στους Σοφάδες και ηττήθηκε με 77-66 η Νίκη

Τέταρτη ήττα σε ισάριθμα ματς και τελευταία θέση για τους κυανόλευκους

Με 77-66 ηττήθηκε η Νίκη στους Σοφάδες από την τοπική ομάδα για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National league 1 και υπέστη έτσι την τέταρτη διαδοχική ήττα από την αρχή του πρωταθλήματος, όντας τελευταία στη βαθμολογία.

Βεβαίως η Νίκη πήγε λαβωμένη στην καρδιτσιώτικη κωμόπολη και με βάση τις σοβαρές απουσίες ήταν φυσιολογικό να μην παρουσιαστεί όσο ανταγωνιστική θα ήθελε και μπορούσε.

Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν διαθέσιμο τον καλύτερο παίκτη τους τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, τον σέντερ Αρίστον Ιντό, που χτύπησε χθες στην προπόνηση στον αυχένα, ενώ αισθανόταν ενοχλήσεις και στον δικέφαλο του ποδιού, αλλά και τον Βρεττά, που μπήκε για λίγο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, αλλά πονούσε και βγήκε αμέσως. Επίσης, και ο Στύλλας έπαιξε λίγο, αφού είχε χάσει προπονήσεις λόγω στρατού.

Ουσιαστικά στη βολιώτικη ομάδα στοίχισε το πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο δέχτηκε 32 πόντους και έβαλε μόλις 13, ενώ στο ημίχρονο ήταν πίσω με 17 πόντους (50-33).

Στο τρίτο δεκάλεπτο με αντεπίθεση διαρκείας και χαμηλό σχήμα η Νίκη κατάφερε να μειώσει μέχρι τους πέντε στο 28’, αλλά χωρίς συνέχεια, αφού οι Σοφάδες ξαναπήραν πάλι αποστάσεις και τελικά επικράτησαν με +11.

Η πολύ μεγάλη αστοχία της Νίκης ειδικά από τα 6.75, καθώς πέτυχε μόλις ένα τρίποντο, αλλά και στις βολές συν το πολύ κακό ξεκίνημα ήταν αυτά που στοίχισαν στη νέα ήττα των κυανόλευκων.

Ο Βλαχογιάννης ήταν ο καλύτερος επιθετικά παίκτης της Νίκης με 17 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν ο Γυφτάκης (σ.σ. πέτυχε τους πρώτους του πόντους στο πρωτάθλημα) και ο Τάσσος με 12.

Δεκάλεπτα: 32-13 50-33, 61-49, 77-66

Γ.Σ. Σοφάδων (Κακλαμάνος): Παππάς 8, Καπετάκης 34 (3), Δήμος 2, Αναστασόπουλος 6 (2), Μακρής 4, Νίκολης 11 (2), Μπουντούρης 5 (1), Λαφτσίδης, Τριανταφύλλου 5 (1), Παπαϊωάννου 2.
Νίκη Βόλου (Γκουγκουτούδης): Κωστούλας 7, Βλαχογιάννης 17, Σούκερας 6, Τάσσος 12, Γυφτάκης 12 (1), Κουτίνας 6, Βερτζάγιας 3, Οικονομίδης 3, Στύλλας, Μισαηλίδης, Αμπάρης, Βρεττάς.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.