Πήραν το διπλό Αγία Αννα και Γ.Σ.Α., στο μηδέν έμειναν Τοξότης και Αίας

Φάση από το Πανιώνιος-Αγ. Αννα με πρωταγωνιστές τους Κορέτα και Τάρε
Στα πρωινά ματς της Κυριακής για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ

Στα πρωινά ματς της Κυριακής της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, το διπλό πήραν Αγία Αννα και Σκιάθος απέναντι σε Πανιώνιο και Σκιάθο, ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι Τοξότης-Αίας Σούρπης.

Αναλυτικά:

Πανιώνιος-Αγία Αννα 1-3

Με σκορ 1-3 και μάλιστα με ανατροπή νίκησε τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας στο Βασδέκειο η Αγία Αννα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23’, με τον Καπάκη να τροφοδοτεί τον τον Κανιούρα, ο οποίος με δυνατό σουτ από θέση μέσα αριστερά έκανε το 1-0.

Ωστόσο, η Αγία Αννα στο δεύτερος μέρος αρχικά ισοφάρισε στο 54’ με καρφωτή κεφαλιά του Στεργιόπουλου σε κόρνερ του Θεοδωρόπουλου και στο 79’ μπήκε μπροστά με τον Παπαδημητρίου, που ευστόχησε σε τετ-α-τετ, για να έρθει ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα να σφραγίσει την επιτυχία της ομάδας του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Ζάγκας, Ι. Φώτου (56′ λ. τρ. Καμηνιώτης), Μαρούφ, Δημητρίου, Νικούδης, Σταμάτης, Δ. Φώτου (42′ λ. τρ. Καζάκης), Καπάκης, Κανιούρας, Τάρε (72′ Ζακυνθινός)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Φαγέ, Νταβλαμάνος (90′ Χατζητρακόσιας), Θεοδωρόπουλος (77′ Σιμιτσής), Χολέβας, Στεργιόπουλος, Κόλα (61′ Παπαδημητρίου), Τσελεπής (61′ Ρόκας), Παπαδήμος, Κορέτα, Αργύρης, Παρθένης

Σκιάθος-Γ.Σ. Αλμυρού 1-2

Με δύο γκολ του Ζαφειρίου στο 30’ και στο 80’ ο Γ.Σ. Αλμυρού έφυγε με το διπλό με σκορ 1-2 από τη Σκιάθο. Στην πρώτη περίπτωση ο σκόρερ βγήκε στο τετ-α-τετ, κερδίζοντας προσωπικές μονομαχίες και κόρνερ και νίκησε τον Καποτά, ενώ στη δεύτερη με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Νάστα από τα αριστερά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία είχε ισοφαριστεί στο 70’.

Αυτό έγινε με πέναλτι του Μπάμπα, που κέρδισε ο ίδιος από τον Σταθάκο. Να σημειωθεί ότι οι νικητές είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, ένα με τον Τσάτσο και ένα με τον  Νάστα.

Τέλος, οι παίκτες της Σκιάθου δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν τη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κώστα Μελαχροινού, που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή. Ετσι, πριν τη σέντρα ανέβηκαν στην κερκίδα στο σημείο που καθόταν ο εκλιπών και απέθεσαν λουλούδια. Ασφαλώς κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Καποτάς, Μπρέγκου, Μπομπάι (30’ Τάσσος), Ελ. Πρίφτι, Μουτζούρης, Σταμέλος (83’ Τουρναβίτης), Αλ. Τζελάι, Μπάμπα, Οικονόμου (56’ Μπεσίρι), Χρ. Τζελάι (83’ Παντελίδης), Φερετζέλης (56’ Ντ. Πρίφτι)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Μαυρογένης (60’ Σταθάκος), Γιαννακόπουλος, Ντόντα, Χατζηλιάδης (65’ Σιούτης), Σκούπρας, Ζαφειρίου, Νάστας, Μακρής, Τσάτσος (75’ Ρέψης), Σώκος

Τοξότης-Αίας 0-0

Δεν μπήκε γκολ στο Βοηθητικό του ΕΑΚ στην αναμέτρηση Τοξότης-Αίας. Στο 16’ ο Γκόγκος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Πάσχου, που είχε βγει στο τετ-α-τετ, ενώ στο 75’ ο Πάσχος βγήκε στο τετ-α-τετ από πλάγια άουτ, τσίμπησε την μπάλα προ του τερματοφύλακα του Αίαντα, αλλά αυτή έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Τέλος, στο 94’ ο Μπραχόλι έφυγε στην κόντρα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και μετά από ντρίμπλες βρήκε την ευκαιρία μόνος με τον Γκόγκο να πλασάρει, ωστόσο η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Ιωάννου, Σούδης, Σκλαπάνης (87’ Βλάχος), Δεμίρης (64’ Μπραχόλι), Μαυρίδης (64’ Γερακίνης), Πάσχος, Κωνσταντάκος (64’ Παπουτσής), Τόμε

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος (61’ Κωστούλας), Θυμιόπουλος, Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Κατσαβριάς (79′ Καμέας), Κομπούρας, Καρράς, Νικογιάννης (72’ Γιαννακόπουλος), Δημητρίου, Ντούρας.

Φωτό: Ηλίας Σχορτσανίτης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.