Πήρε πολύτιμο βαθμό ο ΝΠΣ Βόλος, 2-2 με Ατρόμητο

O Γκλάβτσιτς έχει κάνει το 2-2 και πανηγυρίζει

Μπορεί να μην έκανε το 4Χ4 στα πλέι άουτ, αλλά και ο βαθμός που πήρε ο ΝΠΣ Βόλος μετά το 2-2 από τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ήταν πολύτιμος για την παραμονή.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν δύο φορές, με τους Νίκο Αθανασίου στο 18′ και τον Κάρολ Αντζιέλσκι στο 70′. Ωστόσο η ομάδα του Χρήστου Κόντη ισοφάρισε ισάριθμες με τους Χουάν Μανουέλ Γκαρσία στο 45+2′ και Νεμάνια Γκλάβτσιτς στο 80’.

Στο 18′ ο Αθανασίου με δεξί πλασέ, αν και αριστεροπόδαρος, ολοκλήρωσε  επιτυχώς τον συνδυασμό των Αγκιμπού Καμαρά και Αντζιέλσκι σε κόντρα επίθεση, και με το πρώτο του επαγγελματικό γκολ έκανε το 0-1 σε ένα γνώριμο γήπεδο γι’ αυτόν, καθώς έπαιξε και έξι μήνες στη Νίκη.

Ο Αθανασίου όμως υπέπεσε σε πέναλτι στο τέλος του πρώτου μέρους, “γκρεμίζοντας” τον Χουάν Γκαρσία, ο οποίος στο 45’+2′ ισοφάρισε σε 1-1, με τον Μαρκετζιάνι να αποκρούει αρχικά την εκτέλεση του Αργεντινού φορ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Νέο πέναλτι είχαμε στο 65′, που δόθηκε για χέρι του Σιέλη σε σουτ του Αντζιέλσκι και μετά από εξέταση της φάσης στο VAR. Το πέναλτι εκτελέστηκε πέντε λεπτά μετά τη στιγμή που έγινε και ο Αντζιέλσκι δεν λάθεψε και έκανε το 1-2.

Οι παίκτες του Χρήστου Κόντη δεν το έβαλαν κάτω. Και, μπορεί ο Μαρκετζάνι να έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σιέλη στο 78’, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα στο άψογα εκτελεσμένο φάουλ με το αριστερό από τον Γκλάβτσιτς στο 80’, με τον Σέρβο να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κόντης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (89’ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόλιο (71’ Τρουιγέ), Κόμπα, Ασενούν (90+3’ Ποπέσκου), Χουάν Γκαρσία.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Τριμμάτης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κούντε, Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια, Αντζιέλσκι (71’ Βέργος), Βρακάς (81’ Ρομπάιγ).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.