Πήρε Σουλιώτη και κέρδισε τη Δάφνη με 4-0 η Ακρόπολη

Ο Βαγγέλης Σουλιώτης

Η Ακρόπολη έδωσε το πρώτο της φιλικό, έχοντας δύο βδομάδες περίπου προετοιμασίας. Η ομάδα του Σέσκλου επιβλήθηκε με 4-0 της Δάφνης, έχοντας προηγηθεί με 1-0 στο ημίχρονο χάρη σε τέρμα του Μιχάλη Τσουκάλη στο 31’. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν άλλες τρεις φορές.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Αξιώτης στο 60’ με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σπύρος Γκάγκας με σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 3-0. Το σκορ έκλεισε ο 14χρονος μέσος Χρήστος Τσούτσας στο 80’. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Κώστας Παπαστεργίου χρησιμοποίησε οκτώ παιδιά από την ακαδημία, ενώ το επόμενο φιλικό είναι στις 29/8 με την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος στο Σέσκλο.

Μεταγραφή Σουλιώτη

Μετά τον Τσουκάλη, που επέστρεψε, άλλος ένας πρώην παίκτης της θα ενισχύσει την Ακρόπολη. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Σουλιώτη: “Η διοίκηση της Ακρόπολης Σέσκλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα ακόμα δικό της παιδί, τον Βαγγέλη Σουλιώτη. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.