Πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό ο Άρης

Ο Βέλεθ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε

Χάρη σε ένα γκολ του Φραν Βέλεθ στο 64ο λεπτό, ο Άρης πέρασε νικηφόρα με 0-1 από το Αγρίνιο, καταβάλλοντας την αντίσταση του Παναιτωλικού, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι δυο αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ωστόσο αυτό του Ισπανού κεντρικού αμυντικού ήταν που έκανε τη διαφορά, καθιστώντας φαβορί για την πρόκριση στον τελικό τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μάνου Γκαρθία, από τα αριστερά, βρήκε με τρομερή πάσα τον Βέλεθ που είχε κάνει αφύλακτος ολόκληρη κούρσα από την απέναντι πλευρά και με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια στον Τσάβες. Ο Γιάννης Πετράκης έπαιξε… φουλ επίθεση με τις αλλαγές του, με την ελπίδα να βρει η ομάδα του το γκολ της ισοφάρισης. Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος θωράκισε τα μετόπισθεν θέλοντας να κρατήσει το υπέρ της ομάδας του σκορ και τα κατάφερε στο κατάμεστο γήπεδο του Παναιτωλικού, έχοντας αποκτήσει σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 6 Μαρτίου (19:00).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Στάγιτς (83′ Μαυρίας), Λιάβας, Χουάνπι (77′ Πέρεζ), Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης (71′ Φρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (71′ Λομονάκο), Πέδρο (77′ Καρέλης).

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Βερστράτε (90′ Ντουκουρέ), Νταρίντα (90′ Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρθία (70′ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (54′ Ζαμόρα), Μορόν (90′ Ανσαριφάρντ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.