Πίστη για το Κύπελλο από Κόντη, Μάντζιο, Ιωαννίδη και Κουέστα

Πραγματοποιήθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό του Πανθεσσαλικού

Αποφασισμένος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε ακόμη μια κατάκτηση ενός τροπαίου εμφανίστηκε ο Χρήστος Κόντης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του Πανθεσσαλικού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου το Σάββατο(25/4) στις 20.30.

Ο προπονητής του τριφυλλιού επεσήμανε ότι όλοι στον Παναθηναϊκό το θέλουν πολύ το τρόπαιο, πως είναι καλά προετοιμασμένοι και υπογράμμισε ότι γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα του και πως του είναι εύκολο να παρέμβει σε αυτή, καθώς έχει πολύ καλούς παίκτες.

Για το αν υπάρχει φαβορί ο 50χρονος τεχνικός ανέφερε: «Σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Όποιος το θέλει περισσότερο το παίρνει. Το θέλουμε πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι. Ο ένας αντίπαλος γνωρίζει τον άλλον. Υπάρχει πλάνο, στρατηγική, το ταλέντο των παικτών και όποιος το θέλει περισσότερο θα το κερδίσει.

Είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε πίστη. Έχουμε παίκτες με ποιότητα. Ένα δυνατό γκρουπ. Έναν σύλλογο που έχει μάθει να σηκώνει τίτλους. Έχουμε 19 τρόπαια και αύριο θέλουμε να είναι 20»».

Για την παρουσία Ελλήνων προπονητών και στις δύο ομάδες: «Νιώθουμε πολύ όμορφα και περήφανα. Μακάρι στο μέλλον να έχουμε Έλληνες προπονητές που να είναι στη θέση μας. Εγώ έτσι το αισθάνομαι και εύχομαι να είμαστε νικητές αύριο».

Η τοποθέτηση Μάντζιου

Την προσμονή και τη λαχτάρα όλων στον Άρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου υπογράμμισε ο Άκης Μάντζιος. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του τελικού, ο τεχνικός των «κίτρινων» σημείωσε ότι η ομάδα έχει απίστευτη ορμή και πίστη. Όσο για την απουσία κόσμου από τις εξέδρες, εξέφρασε την απορία γιατί έπρεπε να αυτό και χαρακτήρισε υπεύθυνη τόσο την ΕΠΟ, όσο και την κυβέρνηση.

Για το αν υπάρχει φαβορί, ο κ. Μάντζιος απάντησε: «Δεν υπάρχει φαβορί σε έναν τελικό. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ημέρας, ψυχολογικής προετοιμασίας. Η έλευση του κ. Κόντη στον Παναθηναϊκό αλλάζει τα δεδομένα, αλλά εμείς δουλεύαμε τόσο καιρό σε αυτό. Είναι θέμα ημέρας, είναι θέμα ποιος το θέλει περισσότερο και εμείς έχουμε μια απίστευτη ορμή και πίστη».

Για το γεγονός πως είναι δυο Έλληνες προπονητές στον τελικό: «Νιώθω μια ιδιαίτερη χαρά, γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς τον Έλληνα προπονητή. Καλό θα ήταν να είχαμε και τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν θα τον έχουμε. Όλα τα άλλα που ακούμε για την ετοιμότητα του γηπέδου, όταν έχεις δυο και τρεις μήνες το φτιάχνεις και για μένα φταίει και η ομοσπονδία και η κυβέρνηση».

Η υπόσχεση Ιωαννίδη

«Θα δώσουμε τα πάντα, για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να μην παίζει στην Ευρώπη»… Με τα λόγια αυτά ο Φώτης Ιωαννίδης ξεκαθάρισε τι διακυβεύεται από το αποτέλεσμα του τελικού.

Ο επιθετικός και αρχηγός του τριφυλλιού επεσήμανε ότι η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει αναλύσει πάρα πολύ το παιχνίδι του αντιπάλου και υπογράμμισε ότι όλοι είναι έτοιμοι για 90 λεπτά να δώσουν τα πάντα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο κόουτς μας ξέρει, γνωρίζει τους πάντες, ξέρει τι χρειαζόμαστε. Μας έχει βοηθήσει πολύ. Το δείξαμε και στο τελευταίο ματς. Και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για τον τελικό, ώστε να είμαστε στο 1000%».

Σύνθημα κατάκτησης από τον Κουέστα

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού ο αρχηγός του Άρη Χουλιάν Κουέστα εξέφρασε την πίστη του ίδιου και των συμπαικτών του ότι μπορούν να γράψουν ιστορία με έναν τίτλο μετά από 54 χρόνια.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι θα είναι άσχημο το συναίσθημα των άδειων εξεδρών, αλλά τόνισε ότι η ομάδα θα νιώθει τη στήριξη του κόσμου σαν να βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό.

«Είμαι εδώ έξι χρόνια είμαι ένα με την ομάδα, δεν είμαι απλώς ένας παίκτης. Χρόνια ονειρευόμαστε να κερδίσουμε έναν τίτλο με τον Άρη, όλος ο κόσμος το αξίζει και γι’ αυτό θα παλέψουμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε και θα φέρουμε το Κύπελλο», δήλωσε ο Ισπανός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.