Play of the Month η απίστευτη ντρίμπλα Κωνσταντέλια στον Οντουμπάτζο (video)

Η απίστευτη ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια, από την οποία προήλθε το γκολ του Τάισον κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και χάρισε το πρωτάθλημα στον «Δικέφαλο του Βορρά», αναδείχθηκε PAOK Tv Play of the Month μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων της ομάδας.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα κάνουν καιρό να ξεχάσουν την φοβερή ντρίμπλα του Έλληνα άσου στον Οντουμπάτζο, η οποία σημάδεψε το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής αλλά και ολόκληρο το φετινό πρωτάθλημα, καθώς χάρη σε εκείνη η μπάλα έφτασε στον Τάισον και εκείνος διαμόρφωσε το 1-2, οδηγώντας τους «ασπρόμαυρους» στην νίκη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης!

O ΠΑΟΚ από τη μεριά του αναφέρει: «Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κέρδισε το PAOK TV Play of the Month Μαΐου και πρόσθεσε άλλο ένα ατομικό βραβείο στη συλλογή του.

Η καταπληκτική ενέργεια του Mr. Breeze στο ματς κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συγκέντρωσε το 53,62% των ψήφων του κοινού, ενώ θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά από τους υπόλοιπους μονομάχους και αυτό γιατί η ενέργεια του Ντόμινικ Κοτάρσκι έθεσε δυνατή υποψηφιότητα με μία εντυπωσιακή επέμβαση στο τελευταίο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παρ’ όλα αυτά το κοινό του Δικεφάλου δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει.

Ο Μπάμπα πάσαρε στον Κωνσταντέλια ενώ είχε πλάτη τον Οντουμπάτζο, υποδέχτηκε την μπάλα με το τακουνάκι, άλλαξε αστραπιαία κατεύθυνση και έφυγε σε κατά μέτωπο επίθεση. Ο Οντουμπάτζο τον έχασε, ο Σουλεϊμάνοφ προσπάθησε να τον σταματήσει με φάουλ, αλλά ο Έλληνας εξτρέμ έμεινε όρθιος, πάσαρε στον Μπράντον και αυτός έβγαλε την ασίστ στον Τάισον για το 1-2.

Φυσικό επόμενο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας  πήρε ένα ακόμα ατομικό βραβείο για το PAOK TV Play Of The Month Μαΐου.

Τη δεύτερη θέση πήρε η απόκρουση του Κοτάρσκι κόντρα στον Παναθηναϊκό με 21,05% και την τρίτη η υπέροχη προσωπική ενέργεια και ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Άρη με 11,18%».

Θυμηθείτε την ντρίμπλα του Κωνσταντέλια στο παρακάτω βίντεο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.