Ξεμούδιασμα με 7-0 για τη Νίκη

Φάση από το φιλικό με πρωταγωνιστή τον Οικονομίκο
Στο φιλικό με τον Παντζιτζιφιακό

Εύκολο αποδείχθηκε το τεστ που είχαν σήμερα οι παίκτες της Νίκης απέναντι στον Παντζιτζιφιακό Αθλητικό Όμιλο Καλλιθέας, επικρατώντας με το ευρύ 7-0 στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Παντελής Μαγουλάς»…

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα ο Στάικος Βεργέτης δοκίμασε και το εναλλακτικό σχήμα που θέλει να προσαρμοστεί η ομάδα του, με το 3-4-2-1 να είναι κάτι το διαφορετικό, αλλά σε γενικές γραμμές να αποδίδει, λαμβάνοντας υπόψη και τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Άλλωστε ο προπονητής της Νίκης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, ενώ είχε και την ευκαιρία να δοκιμάσει και νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως τον Τζιμ Πάπας, που προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και τις ακαδημίες του Άρη, ενώ έχει πάρει και χρόνο συμμετοχής στη Super League 2, με τον Απόλλωνα Πόντου.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Αλιατίδης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μέτσε και διαδοχικές κεφαλιές Τσιμπούκα και Ροχάνο, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ροχάνο σούταρε, για να αποκρούσει ο Μακρής, με τον Τσιώλη στη συνέχεια να κάνει το 2-0 σε κενή εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι εκατέρωθεν πολλές αλλαγές έφεραν και περισσότερα τέρματα. Στο 53΄ο Σαλαμούρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αργύρης σκόραρε με κεφαλιά, ενώ στο 76’ και πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Σαλαμούρα και ο Κάρδαρης σούταρε για το 4-0. Το 5-0 έγινε από τον Ντομίνγκεθ στο 77’ με σουτ έξω από την περιοχή ενώ στο 80’ ο Λούκας Γκαρσία με σουτ πέτυχε το έκτο τέρμα για την ομάδα του. Στο 89’ τέλος, ο Σαλαμούρας εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για να διαμορφώσει το τελικό 7-0.

Νίκη Βόλου: Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Πολίμος, Κρουθ, Μέτσε, Μπόσιο, Τσιώλης, Οικονομίκος, Ροχάνο. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Κοντοστάθης, Θεοδωρόπουλος, Κοπιτσής, Αργύρης, Σεφερκόλι, Ντομίνγκεθ, Μαυροζούμης, Γκαρσία, Σαλαμούρας, Γκονζάλεζ, Κάρδαρης, Πάπας.

Παντζιτζιφιακός Καλλιθέας: Μακρής, Χρήστου, Γεωργιάδης, Σαριδάκης, Ανδρώνης, Ανεστίδης, Κουλάι, Φόνσος, Μήτσιος, Κωνσταντίνου, Μάμα. Επίσης στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Τσιάκας, Σαχίνι, Τρενταφύλι, Ρόνι, Σαλαμαλίκης, Χαρτουλάρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.