Θετικά αποτελέσματα στη μαγνητική που έκανε ο Ευθυμιάδης

Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης

Μαγνητική τομογραφία έκανε ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και το τεχνικό team ήθελαν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται, με δεδομένο ότι έχει πάει πίσω η επιστροφή του λόγω τραυματισμού, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά στο φιλικό με τον Ηρακλή την 1η Σεπτέμβρη. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά, αφού η εξέταση έδειξε ότι δεν έχει τίποτα ο παίκτης, που πλέον μπορεί να ξαναπατήσει χορτάρι για ατομικό πρόγραμμα. Φυσικά ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται, όπως και οι Καμπλιώνης, Διβανές, για την Κυριακή με τον Οικονόμο, ενώ πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να προφυλαχθούν οι Κώστας Φλίγκος και Μπάμπης Οικονομόπουλος.

Και οι δύο προπονούνται αλλά χωρίς να μπορούν να μπουν στους ρυθμούς των υπολοίπων, ωστόσο ιατρικά είναι εντάξει. Η σκέψη των ανθρώπων των ερυθρολεύκων είναι, ακόμη κι αν είναι κάποιος από τους δύο στην αποστολή, να προφυλαχθεί, αφού δε θέλουν να τους πιέσουν να παίξουν, με σκοπό να εξαλειφθεί ο φόβος της οποιασδήποτε υποτροπής και να είναι απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Στον Ολυμπιακό Βόλου θεωρούν ότι είναι πανέτοιμοι για το εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος και γνωρίζουν ότι είναι καλύτερη ομάδα. Έτσι, πιστεύουν ότι θα πάρουν τη νίκη, αφού φέτος εν συγκρίσει με πέρσι είναι ορατές οι αγωνιστικές διαφορές, για να επαναληφθεί μία αγωνιστική έκπληξη, όπως αυτή που είχε συμβεί με το Βελούχι, αλλά δεν παύει πάντα μία πρεμιέρα να κρύβει παγίδες λόγω και του ενθουσιασμού των νεοφώτιστων γηπεδούχων. Επομένως, χρειάζεται πάντα η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα.

Οι παίκτες έχουν την πεποίθηση ότι μπορούν μόνοι τους να κάνουν εύκολο το ματς με την απόδοσή τους και την εκμετάλλευση των ευκαιριών, αλλά δεν υποτιμούν εκ προοιμίου σε καμία περίπτωση τον αντίπαλό τους, του οποίου τις δυνατότητες  γνωρίζει ο Περικλής Αμανατίδης.

Να σημειωθεί επίσης ότι εν αμφιβόλω τίθεται η εκδρομή των Austrian Boys, αφού απαγορεύει τη μετακίνησή τους η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.