Πολλές ανανεώσεις στην Ακρόπολη, με νέο ρόλο Μ. Τσουκάλης και Βίτσος

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Μιχάλης Τσουκάλης

Πολύ μεγάλο μέρος του ρόστερ της Ακρόπολης ανανέωσε. Οι παίκτες που θα προσφέρουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Σέσκλου είναι οι: Βίτσος, Πούλιος, Κολημήτρας Κώστας, Αξιώτης, Παγώνης, Στρούγγης, Σιδέρης, Χρυσαφόπουλος, Τζινιέρης, Γκάγκας Σπύρος Δημητρίου, Δανιλόπουλος, Πασσιάς, Δημακόπουλος, Τσούτσας, Κριτσίνης, Διαβολής, Φράγκος, Πιτσάβας, Αντωνίου, Κουκουβίνος.

Σε συζητήσεις βρίσκονται και οι Παπούλιας, Κολημήτρας Τάσος, Γκάγκας Σπύρος Κων/νου, Βασιλείου, Γλάρος, ενώ έχουν προχωρήσει αρκετά και οι μεταγραφικές κινήσεις, που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται μετά από περίπου δύο βδομάδες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μιχάλης Τσουκάλης σταματά την καριέρα του και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή, Δημήτρη Ζιώγα, ως βοηθός του, ενώ έχει και την επίβλεψη της ακαδημίας του συλλόγου. Επίσης, ο γκολκήπερ Δημήτρης Βίτσος θα έχει διπλό ρόλο, αφού εκτός από παίκτης θα είναι και προπονητής τερματοφυλάκων.

Τέλος, να τονιστεί ότι τον πόστο του γενικού αρχηγού είναι πιθανό να αναλάβει ένας παλιός παίκτης της Ακρόπολης, που έχει φτάσει ν’ αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στη Β’ Εθνική με τη Νίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.