Ξέσπασε με 22-9 επί της Κίνας η εθνική ομάδα πόλο Γυναικών

H Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών ξέσπασε με 22-9 επί της Κίνας (που νίκησε σε αυτό το τουρνουά τη Γαλλία και θα παίξει στα χιαστί ματς) και έκλεισε με δυο νίκες και έξι βαθμούς τη παρουσία της στον β΄ προκριματικό όμιλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος στη Ντόχα.

Η ήττα από την Ισπανία (16-8) έφερε την ελληνική ομάδα στη δεύτερη θέση. Θα παίξει λοιπόν μεθαύριο Σάββατο στις 15:00 ώρα Ελλάδας με αντίπαλο το Καζακστάν σε χιαστί παιχνίδι και από τη στιγμή που θα νικήσει, θα βρει απέναντί της στα προημιτελικά για άλλη μια φορά την Ιταλία που θέλει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και αυτό το ματς με την ομάδα μας είναι για την Ιταλία «τελικός».

Χθες στο άλλο παιχνίδι του Β’ Ομίλου, η Ισπανία νίκησε όπως αναμενόταν τη Γαλλία με 14-7. Αήττητη προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά, ενώ η Γαλλία, που προπονεί ο Τεό Λοράντος έμεινε 4η και θα παίξει για τις θέσεις 13-16.

Τα οκτάλεπτα: 7-2, 11-4, 17-5, 22-9

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Ασημάκη 2, Νίνου 4, Βασιλική Πλευρίτου 4, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Ελληνιάδη, Τριχά 2.

Κίνα (Τζιράλτ Ζανέ): Ζανγκ, Σ. Γιαν, Τζ. Γιαν 2, Τσονγκ 1, Γουάνγκ 1, Λου, Χ. Γουάνγκ, Ντενγκ 3, Νονγκ, Λι, Τσανγκ 2, Β. Ντονγκ, Χ. Γουάνγκ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.