Πολύ πιθανή η πώληση Κωνσταντέλια στη Ζάλτσμπουργκ 

Όλο και πλησιάζει η μεταγραφή του Βολιώτη άσου στην αυστριακή ομάδα

Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί πρόταση 17,5 εκατ. ευρώ συν 17,5% ποσοστό μεταπώλησης για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, πρόταση που ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πολύ πιθανό να αποδεχθεί.

Τα οικονομικά δεδομένα έχουν γνωστοποιηθεί στον Ιβάν Σαββίδη που έχει τον τελευταίο λόγο και σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα πάρει, ίσως και εντός της ημέρας, την τελική απόφαση.

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία του «Ντέλια» με την αυστριακή ομάδα για τετραετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές άνω του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ.

Αν όντως επαληθευτούν τα νούμερα της διαφαινόμενης συμφωνίας των δύο συλλόγων, ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής θα γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα ο 21χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Red Bull Ζάλτσμπουργκ.

Μέχρι τώρα τα 13 εκατ. ευρώ που έδωσε για την απόκτηση του Λούκας Γκούρνα-Ντουάθ είναι στην πρώτη θέση της λίστας των αγορών της αυστριακής ομάδας και ακολουθούν οι Μπρέντεν Άαρονσον (12,7 εκατ. ευρώ) και Νόα Οκαφόρ (11,2 εκατ. ευρώ), με τον Ερλινγκ Χάλαντ να έχει αποκτηθεί έναντι 8 εκ. ευρώ και τον Σαντιό Μανέ έναντι 4 εκ. ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.