«Πολύ σημαντικό να παίζουμε στον Βόλο, ακόμη και σε γηπεδάκια 5Χ5»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος
Τόνισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ηρακλή

Τη μεγάλη σημασία να δίνει η Νίκη τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικά στον Βόλο τόνισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ηρακλή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι καλό να παίζει η ομάδα στην πόλη της, ακόμη κι αν είναι σε γηπεδάκια 5Χ5. Παράλληλα έκανε λόγο για κυριαρχία της Νίκης από την αρχή ως το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 47χρονου τεχνικού (απομαγνητοφώνηση:magnesiasports): «Κυριαρχήσαμε σήμερα από το πρώτο λεπτό με όλο τον σεβασμό στον Ηρακλή, που είναι από τις ομάδες που έχω υπάρξει και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Είναι από τις ομάδες που αγαπώ ιδιαίτερα, όπως και τον Πανιώνιο.

Με όλο τον σεβασμό στον Ηρακλή σήμερα υπήρχε διαφορά στο αγωνιστικό κομμάτι από την αρχή ως το τέλος. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου, βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Πετύχαμε τρία γκολ και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και το έχω ξαναπεί ότι κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν βγήκαμε απ’ αυτήν.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ό,τι είχαμε ζητήσει. Αρχίζουν και μπαίνουν και άλλα παιδιά πλέον και παίρνουν λεπτά συμμετοχής, γιατί θα χρειαστούν όλοι.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας για ακόμη ένα παιχνίδι. Ήμασταν στην πόλη μας και για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε στην πόλη μας, ακόμη και αν αγωνιζόμαστε σε γηπεδάκια 5Χ5.

Θέλει τώρα πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί σε λιγότερο από 36 ώρες θα φύγουμε για ένα πολύ μακρινό ταξίδι, το πιο μακρινό της χρονιάς, στη Μυτιλήνη, για ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που θα παίζει ένα πολύ κομβικό αγώνα γι’ αυτήν.

Ο Αιολικός έχει ξεκινήσει για πολύ ψηλά σύμφωνα με το ρόστερ και με αυτό που είχαν κάνει οι άνθρωποί του. Έχουμε λίγες ώρες στη διάθεσή μας, για να  ξεκουραστούμε και θα δούμε τι αλλαγές θα κάνουμε, για να φρεσκάρουμε την ομάδα, ώστε να κρατηθούμε σε αυτή την πορεία, στην οποία βρισκόμαστε».

Για το γεγονός ότι δεν φάνηκαν οι απουσίες του Αναστασίου και του Μπαχανάκ: «Είναι γεγονός αυτό και πέρσι από ένα σημείο και πέρα όποιος και να έμπαινε δεν φαινόταν καμιά απουσία. Ο Αντουάν (σ.σ. Ναά) είναι συγκεντρωμένος τον τελευταίο καιρό και μην ξεχνάμε ότι πέρσι έπαιζε άλλο σχηματισμό στην Κηφισιά, οπότε χρειαζόταν λίγο καιρό να μπει στα δικά μου τα κομμάτια, τα οποία είχαμε δουλέψει παλαιότερα. Ο Αποστόλης (σ.σ. Στίκας) δήλωσε παρών και ο Γρομητσάρης, όποτε χρειάστηκε στα προηγούμενα παιχνίδια, δήλωσε κι αυτός παρών. Είναι μία τετράδα πάρα πολύ αθλητική και τα παιδιά είναι πολύ καλά δουλεμένα.

Ο Ανδρέου είναι ο καλύτερος στόπερ στην κατηγορία κατά την ταπεινή μου άποψη και με τα οκτώ παιδιά που έχουμε στην άμυνα κοιμάμαι ήσυχος».

Για τον αγωνιστικό χώρο:  «Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε στον Βόλο οπουδήποτε. Το χρειαζόμαστε, είναι πολύ σημαντικό και όπως έχω ξαναπεί θεωρώ ότι είναι καλό για όλους στην πόλη να έχει μία ομάδα στη Super League και μία ομάδα να πρωταγωνιστεί και να παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο στη Superleague 2. Μόνο θετικό το βρίσκω για την πόλη.»

Για το αν έγινε διαχείριση ενόψει του παιχνιδιού με τον Αιολικό: «Είναι αλήθεια ότι οι αλλαγές ήταν καθαρά εν όψει του αγώνα με τον Αιολικό. Έπρεπε να βγουν κάποια παιδιά, για να διαχειριστούμε αυτό το δύσκολο ταξίδι και παιχνίδι.

Εμάς δεν μας συμφέρει ούτε μας εξυπηρετεί που η εμβόλιμη αγωνιστική έχει ένα τόσο μακρινό ταξίδι, αλλά αυτό μας έτυχε και πρέπει να ανταποκρινόμαστε σε οποιαδήποτε δυσκολία, είτε έχει να κάνει με τον διαιτητή, είτε έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουμε παίξει έξι παιχνίδια σε έξι διαφορετικά γήπεδα, είτε έχει να κάνει με μακρινά ταξίδια.

Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά στο ποσό δουλεύουνε και στο πόσο συγκεντρωμένοι είναι».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.