Πούλησε 16χρονο ποδοσφαιριστή του στη Λέγκια Βαρσοβίας ο Αστέρας Τρίπολης

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης παραχωρήθηκε σήμερα (18/6) σε ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Για τον Αλμυριώτη στην καταγωγή Θανάση Χριστόπουλο ο λόγος, που ξεκίνησε από τον Αθλο Αλμυρού, με τον 16χρονο άσο, που παίζει αριστερός μπακ και αριστερός στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο με την πολωνική ομάδα και τους Αρκάδες να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης για το μέλλον.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Αριστομένη Χριστόπουλου στην ομάδα της Πολωνίας, Legia Warsaw. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ο Θανάσης Χριστόπουλος είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 2008, είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε όλα τα κλιμάκια της Ακαδημίας του συλλόγου μας και από τις 11 Ιανουαρίου 2023 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Ο Θανάσης προστίθεται σε μία μακρά λίστα ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν διεθνή καριέρα, έχοντας ως ποδοσφαιρική αφετηρία τις Ακαδημίες της ομάδας μας και αυτό μας κάνει αφενός υπερήφανους και αφετέρου μας γεμίζει με ευθύνες για το μέλλον.

Ευχόμαστε στον Θανάση Χριστόπουλο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και πολλές επιτυχίες στην επαγγελματική του καριέρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.