Πρεμιέρα με νίκη στο Γεντί Κουλέ για την Εθνική Γυναικών

Ιδανική πρεμιέρα στην προκριματική φάση του EURO 2025 (3ος όμιλος, League C) για την Εθνική Γυναικών, η οποία επικράτησε 1-0 των Νησιών Φερόε στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, όπου πάνω από 1.500 φίλαθλοι της “γαλανόλευκης” αποθέωσαν τις ποδοσφαιρίστριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Χρυσή σκόρερ για την Εθνική η Βεατρική Σαρρή στο 55′. Η Χαλατσογιάννη μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τη Ράϊαν και η Σαρρή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης η Εθνική δεν απειλήθηκε, διαχειρίστηκε το προβάδισμα της και θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα της αλλά το σουτ της Μιχαλοπούλου στο 75′ κατέληξε λίγο άουτ.

Στην άλλη αναμέτρηση του 3ου ομίλου το Μαυροβούνιο επικράτησε 6-1 της Ανδόρας στην Ποντγκόριτσα. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι την Τρίτη 9 Απριλίου στις 20:00 με αντίπαλο την Ανδόρα στο Estadi Nacional της Andorra la Vella.

Ελλάδα (Κατηκαρίδης): Νάση, Μήτκου, Γκούνη, Κακαμπούκη, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου (83′ Παπαδοπούλου), Γιαννακά (62′ Χαμαλίδου), Χαλατσογιάννη (83′ Μωραΐτου), Πατερνά (62′ Μιχαλοπούλου), Παλαμά.

Νησιά Φερόε (Άντερσεν): Ούστερου, Γιοχάνεσεν, Ράϊαν, Γιένσεν, Λαμχάουγκε, Γιάκομπσεν (83′ Σβάρντβάνταλ), Κρίστιανσεν, Τορολφντότιρ (83′ Λίσμπεργκ), Κλάκστάίν, Μπενμπακούρα (59′ Όλσεν), Σεβντάλ (72′ Κλέμεντσεν).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.