Προαγωγικές εξετάσεις στο Kyokushinkai karate από τον Ιωάννη Στεφάνου

Από την Πανελλήνια Οργάνωση Kyokushinkai karate ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των προαγωγικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Αρχηγείο της Πανελλήνιας Οργάνωσης στον Βόλο στην οδό Παγασών 119, στις 20 Δεκεμβρίου.

Τις εξετάσεις διοργάνωσε ο κ. Ιωάννης Στεφάνου, πτυχιούχος προπονητής καράτε της Γ. Γ. Γραμματείας Αθλητισμού και αφορούσαν την τρίτη και τελευταία εκπαιδευτική περίοδο του 2018.

Η εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από τον Shihan κ. Ιωάννη Στεφάνου 5 Dan Αρχηγό-Εκπρόσωπο του Kyokushinkai karate στη χώρα μας, αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής & Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate και ευρωπαϊκού διαιτητή, την  διπλωματούχο Προπονήτρια της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Κυριακή Στεφάνου, Μαύρη Ζώνη 3 Dan του Kyokushinkai Karate και 2 Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ καθώς και τον Μάριο Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, 2 Dan στο Kyokushinkai Karate.

Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Kyokushinkai karate τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με τα Ιαπωνικά πρότυπα του συστήματος, του Ιδρυτού Sosai Masutatsu Oyam, τον οποίο ο κ. Ιωάννης Στεφάνου είχε τη μεγάλη τιμή και χαρά να τον γνωρίσει από κοντά, καθώς είναι ο μοναδικός σήμερα Έλληνας προπονητής και Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate και από τους λίγους στην Ευρώπη που έχει αγωνιστεί για τη χώρα μας σε 3 συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Τόκιο της Ιαπωνίας (στο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1987, στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1991 και στο 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1995) καθώς και σε 10 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα από το 1986 έως και σήμερα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα παγκόσμια Πρωταθλήματα του Kyokushinkai karate πλήρους επαφής και χωρίς κατηγορίες κιλών γίνονται κάθε 4 χρόνια πάντα στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλοι και γονείς των αθλητών εντυπωσιάστηκαν με την άψογη εκτέλεση των τεχνικών που στο σύνολό της πλησίασε την τελειότητα, προβάλλοντας έτσι την άριστη κατάσταση των αθλητών.

Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος και κατέκτησαν επιτυχώς το βαθμό του 10 KYU οι Αθλητές: Κατόπης Ιωάννης, Παπαθεοδώρου Χρήστος, Διαμάντης Κωνσταντίνος, Στεργίου Βασίλης, Αποστόλου Ανάργυρος, Ζωγραφίδης Αλέξανδρος, Μιχαηλίδης Νικόλαος, Στάμου Σμαράγδα, Στάμου Μαργαρίτα, Κορέλης Δημήτριος, Αντάρας Χρήστος, Νύκτας Νικόλαος, Πότσι Χρήστος, Θάνος Χρήστος, Τσομπάνογλου Γιώργος, Κουτρούμπας Βασίλης, Φιλυρίδου Μαργαρίτα, Σουκατζίγια Ανδρέας, Τσουρνάβας Χρυσοβαλάντης

9KYU o αθλητής: Ντίμασι Χρήστος

8 KYU οι αθλητές: Κουτρουμπά Αλεξάνδρα, Γούρναρης Δημήτρης, Ζάχος Δανιήλ

7 KYU οι αθλητές:  Μανια Νικολέτα, Χάνος Γιώργος, Μπουτσιουρής Θωμάς, Τσιμπερίδης Στέργιος, Οικονομίδης Κων/νος, Σανιδάς Πατρίκιος, Σανιδά Νάντια

6 KYU οι αθλητές: Ευθυμίου Αλέξανδρος, Οικονομίδης Κων/νος

4KYU οι αθλητές: Κατόπης Αθανάσιος, Μανιώτης Άγγελος, Αργύρης Σπυρίδων, Λορδόπουλος Αβραάμ

και 3 KYU οι αθλητές: Κελαϊδώνης Κωνσταντίνος, Πούλιος Θεοφάνης.

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου πέραν του ότι είναι εξεταστής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Kyokushinkai Karate στη χώρα μας της Παγκόσμιας και Μητρικής Οργάνωσης ΙΚΟ1, είναι και επίσημος εξεταστής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για τον Βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1DAN και μπορεί στον Νομό μας όσοι το επιθυμούν μέσω του Συλλόγου του να εξετάζονται από τον κ. Ιωάννη Στεφάνου για τον Βαθμό Μαύρης Ζώνης 1DAN.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.