Προχωρά και ό,τι προκύψει ο Ολυμπιακός Βόλου

«Δεν θ’ αλλάξουμε πολλά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στα ίδια πράγματα» είχε δηλώσει ο Ηλίας Σολάκης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου και με αυτήν την κατεύθυνση συνεχίζεται η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League.
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα έχοντας πάντως δύσκολο έργο, τη στιγμή που ο Ιωνικός θέλει να παραμείνει στη δεύτερη θέση για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη Super League 2. Έξι βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τον Ιωνικό να έχει 37 και τον Ολυμπιακό Βόλου 31, αλλά και τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να παλέψουν μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό, γιατί κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια τι μπορεί να προκύψει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πώς μπορούν να διαμορφωθούν συσχετισμοί και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες έχουν δείξει ότι έχουν δυνατότητες, και αυτό το έχουν δείξει παρά τα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν στερήσει από την ομάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο στη Super League 2. Έτσι, ο Ηλίας Σολάκης και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου των «ερυθρόλευκων» στοχεύουν και στη βελτίωση της ψυχολογίας, κάτι που πάντα παίζει σημαντικό ρόλο, ώστε να είναι σε καλύτερη θέση να διεκδικήσουν περισσότερα. Οπότε ο Ολυμπιακός Βόλου προχωρά και ό,τι προκύψει στα πέντε παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Τα γνωστά προβλήματα
Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ιωνικό, με προβλήματα που είναι ήδη γνωστά.

Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, τη στιγμή όμως που εκτός θα είναι οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Νίκος Μπουτζίκος, με τον πρώτο να έχει αποβληθεί στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και τον δεύτερο να αντιμετωπίζει τον σοβαρό τραυματισμό από το ντέρμπι στον ώμο του, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να προλάβει κάποια από τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.