Προχωρά ο προγραμματισμός της Νίκης με την έλευση Χοβέ παρά την αβεβαιότητα

Τα ανοιχτά μέτωπα και η αβεβαιότητα που υπάρχει στη Νίκη γύρω από την κατηγορία που θα αγωνιστεί και την έδρα που θα τη φιλοξενήσει δε σημαίνει ότι στο κυανόλευκο στρατόπεδο κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι λοιπόν, μετά την έλευση του Ισαάκ Χοβέ στον Βόλο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής, έχει αρχίσει να «τρέχει» ο προγραμματισμός.

Ο Χοβέ έρχεται σε μία ομάδα, που φόρεσε τη φανέλα της ως ποδοσφαιριστής, και σίγουρα αυτό από μόνο του κάτι λέει, αφού αφενός γνωρίζει τι σημαίνει Νίκη Βόλου, από την άλλη ήταν και δική του επιθυμία να κάνει το επόμενο βήμα στη σύντομη προπονητική του καριέρα στη βολιώτικη ομάδα, έχοντας σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 35 του. Να σημειωθεί ότι η ομάδα που κοουτσάριζε στην Ισπανία ήταν η Αλγκάρ της Δ’ κατηγορίας.

Ο 39χρονος τεχνικός συζητά συνεχώς με τον Βασίλη Βενέτη για τα θέματα της Νίκης και πώς πρέπει να χτιστεί για τη νέα σεζόν, όπως και με τον νέο τεχνικό διευθυντή Ρήγα Στύλλα.

Το βασικό πλάνο λοιπόν για τη νέα Νίκη έχει ήδη καταρτιστεί και από δω και πέρα άπαντες θα προσπαθούν να κάνουν μικρά και σταθερά βήματα υπό την αίρεση φυσικά της κατηγορίας που θα τοποθετηθούν οι κυανόλευκοι, κάτι που «τρενάρει» τα πράγματα, με συνέπεια οι άνθρωποι της ομάδας να μην μπορούν να «τρέξουν» τον σχεδιασμό τους όσο γρήγορα και απρόσκοπτα θέλουν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.