Προετοιμάζεται μόνο για το θετικό αποτέλεσμα η Νίκη

Την Κυριακή απέναντι στον Θεσπρωτό

Η Nίκη Βόλου μετράει τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα και την Κυριακή στις 14:45 και στο Πανθεσσαλικό φιλοδοξεί και έχει αρκετές πιθανότητες να τα αυξήσει και να τα κάνει πέντε, απέναντι στον ουραγό της βαθμολογικής κατάταξης στον Βόρειο Όμιλο Θεσπρωτό, μία ομάδα που την προηγούμενη χρονιά είχε επικρατήσει 2-0 στο… λασποχώραφο της Ηγουμενίτσας, ενώ είχε ηττηθεί 3-1 στον Βόλο από τους «κυανόλευκους».

Είναι χαρακτηριστικό πάντως, ότι στο εντός έδρας παιχνίδι της περσινής χρονιάς είχαν σκοράρει οι Κουσκουνάς, Βλαχομήτρος και Αθανασίου, με τους τρεις παίκτες να είναι σε άλλες ομάδες φέτος! Όπως και να έχει όμως, η Νίκη θέλει να επαναλάβει εκείνο το αποτέλεσμα και να συνεχίσει έχοντας μπροστά της σημαντικά παιχνίδια, στα οποία θέλει επίσης βαθμούς. Οποιαδήποτε απώλεια απέναντι στον Θεσπρωτό, ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας θα είναι πλήγμα για τη Νίκη, με τον αντίπαλο να έχει διοικητικά και αγωνιστικά ζητήματα να τον ταλαιπωρούν. Οπότε, μοναδικός στόχος για τη Νίκη είναι η… νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών, για να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, ή ακόμη και να «ψαλιδίσει» τη διαφορά.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τα γνωστά ανοιχτά θέματα, με τους Γρομητσάρη και Αναστασίου να είναι αμφίβολοι, αφού ο πρώτος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, ενώ ο Αναστασίου συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ, οι Μιλούνοβιτς και Κάσσος συμμετείχαν κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα, οπότε φαίνεται ότι υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, κάτι νεότερο δεν έρχεται στο προσκήνιο, με τις επαφές για ενίσχυση του «κυανόλευκου» ρόστερ να συνεχίζονται.

O διαιτητής

Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό, η ΚΕΔ ΕΠΟ όρισε τον Στέφανο Ξηρογιάννη από την Ένωση Βοιωτίας ως πρώτο διαιτητή.

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Φίλος και Βασίλης Μάνος από τις Ενώσεις Βοιωτίας και Λάρισας αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.