Προπόνηση και φιλικό με Παντζιτζιφιακό για τη Νίκη

Με φόντο το φιλικό που θα δώσει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου προετοιμάζεται η Νίκη Βόλου, με τους παίκτες να έχουν στο πρόγραμμά τους διπλή προπόνηση σήμερα Δευτέρα, για μία ακόμη φορά στο γήπεδο του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το πρώτο μέρος της πρωινής προπόνησης περιείχε ασκήσεις δύναμης και αντοχής, με πολλά τρεξίματα, χωρίς μπάλα. Το δεύτερο μέρος είχε μπάλα, και συγκεκριμένα ασκήσεις κατοχής σε μικρούς χώρους.

Ωστόσο το ξεχωριστό της συνέχειας της προετοιμασίας ήταν η συμμετοχή στην προπόνηση του Λούκας Γκαρσία, που πήρε μέρος σε ένα κομμάτι αυτής μαζί με τους συμπαίκτες του, για ν’ ακολουθήσει στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, στο «Παντελής Μαγουλάς», περιλαμβάνει έμφαση στην τακτική, και όπως τονίζεται πιο συγκεκριμένα παρουσίαση και εκπαίδευση του δεύτερου σχηματισμού που θα χρησιμοποιηθεί φέτος στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κυανόλευκων».

Όσον αφορά το φιλικό της Τετάρτης, αντίπαλος τελικά διευκρινίστηκε ότι θα είναι τελικά ο Παντζιτζιφιακός Όμιλος Καλλιθέας, ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία του Πειραιά. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο «Παντελής Μαγουλάς», με ώρα έναρξης τις 17:30, ενώ θα προηγηθεί παιχνίδι στις 15:00 ανάμεσα στις ομάδες Κ17 των δύο συλλόγων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.