Προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας της Α.Ε.Δ. ο Νίκος Κίτσιος

Από αριστερά οι κ. Μπράτσος, Κίτσιος και Λίταινας

Ο Νίκος Κίτσιος ανέλαβε προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας της Α.Ε. Διμηνίου. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Η ΑΕΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Κίτσιο, πτυχιούχο Uefa B, ως προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας μας.

Ο Νίκος γεννήθηκε στον Άγιο Γεώργιο Φερών και σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Παναγροτικό. Το καλοκαίρι του ’94 έγινε η πρώτη μεταγραφή της Νίκης Βόλου (Γ’ Εθνική). Εκεί έμεινε δυο χρόνια και ακολούθησαν Αρμένιο Λάρισας (Α’ Τοπική), Α. Ο. ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΥ (Α’ Τοπική Γιάννενα), Μαγνησιακός (Α’ Τοπική και Δ’ Εθνική) και Σαρακηνός (Α’ Τοπική)

Το 2007 βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ ως ποδοσφαιριστής του Μαγνησιακού για τη συμβολή του στη διάδοση του ευ αγωνίζεσθαι. Το 2001 ξεκίνησε ως προπονητής στην Ακαδημία του Μαγνησιακού. Το 2006 έγινε κάτοχος του Uefa B και μετά από 10 χρόνια ως προπονητής του Μαγνησιακού εργάστηκε σε Σαρακηνό, Ολυμπιακό Βόλου, Διαγόρα Στεφανοβικείου, Ορμίνιο, Απόλλωνα Καναλίων και Αγία Άννα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και δημιουργικότητα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.