Προσέγγιση Φαγέ-Ολυμπιακού Β.-«Μύλος» με τη συμμετοχή Θεοδωρόπουλου

Ο τερματοφύλακας Σάμπα Φαγέ
Κι ενώ αύριο Τετάρτη είναι το εξ αναβολής παιχνίδι με την Αγία Αννα

Ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας Σάμπα Φαγέ  έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Αγία Άννα, διαμαρτυρόμενος γιατί δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Μάλιστα έχει θέσει εαυτόν εκτός της αυριανής αποστολής για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από τους ερυθρόλευκους, έχει ήδη πλησιάσει τον παίκτη, θέλοντας να τον εντάξει στο δυναμικό του. Πάντως στο δελτίο του ανήκει στην Αγία Αννα, που δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει τόσο εύκολα.

Τι συμβαίνει με Θεοδωρόπουλο

Θέμα έχει δημιουργηθεί με τη συμμετοχή του Θεοδωρόπουλου της Αγίας Αννας στο αυριανό εξ αναβολής ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νεάπολη. Ο παίκτης πήγε στην Αγία Αννα φέτος από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει συμφωνία κυρίων να μη χρησιμοποιηθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Από  την άλλη η Αγία Αννα δεν το αποδέχεται και σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει κανονικά αύριο Τετάρτη.

Από τον Ολυμπιακό Βόλου τονίζουν ότι ο δανεισμός αναγκαστικά μετατράπηκε σε συμφωνία κυρίων, καθώς ο Θεοδωρόπουλος είναι 22 ετών και όχι 21, που ήταν το όριο για να δοθεί ένας ποδοσφαιριστής με υποσχετική, δηλαδή δανεισμό, σύμφωνα με όσα ισχύουν, όπως αναφέρουν, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Πρόθεση να μη δοθεί απάντηση στον Μαγνησιακό

Τέλος να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται, όπως τονίζεται από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, να δοθεί απάντηση στην ανακοίνωση του Μαγνησιακού.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.