Πρωταθλήματα βόλεϊ: Δύσκολες αποστολές για τις ομάδες της Μαγνησίας

Η Αργώ Βόλου δεν έχει καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής στην Α2 Εθνική Γυναικών, και η έξοδός της στα Ιωάννινα είναι εξ ορισμού δύσκολη το ερχόμενο Σάββατο.

«Η βολιώτικη ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα για φέτος, που θα της δώσει άλλον αέρα για την επίτευξη των στόχων της και την καθιέρωσή της στην κατηγορία» αναφέρει σε διαδικτυακή δημοσίευσή του ο σύλλογος.

Την ίδια ώρα για τη Β’ Εθνική, νέο ντέρμπι της Μαγνησίας συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα, αφού η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον ΓΣ Αλμυρού. Εντός έδρας επιστρέφει από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου, θέλοντας να συνεχίσει σε ρυθμό θετικών αποτελεσμάτων, υποδεχόμενος τον ΓΣ Νίκαιας Λάρισας.

Αγώνες έχει στο πρόγραμμά της και η Β’ Εθνική Ανδρών. Η Αργώ δοκιμάζεται την Κυριακή στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, και το βολιώτικο σύνολο παραδέχεται ότι η αποστολή θα είναι δύσκολη, αφού έχει να αντιμετωπίσει μια από τις πιο δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Έχει όμως προετοιμαστεί κατάλληλα και θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, που θα της είναι πολύ χρήσιμο για τη συνέχεια. Την ίδια στιγμή, ο ΓΣ Βόλου αντιμετωπίζει στην έδρα του την Άμιλλα, και θέλει το θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, για την ΕΣΠΕΚΕΛ Γυναικών, ο ΓΣ Βόλου παίζει στην έδρα του ΑΟ Σουφλαρίων Λάρισας, ενώ ο ΑΟ Σκοπέλου έχει ρεπό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.