Πρωταθλήτριες Ελλάδος οι παίκτριες του Ολυμπιακού Βόλου στο 3Χ3 της ΕΟΚ

Οι Baskstreet Girls δέχονται στα συγχαρητήρια των αντιπάλων τους μετά τον τελικό
Η τελική φάση διεξήχθη στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου

Mε 18-10 και χωρίς να δυσκολευτούν νίκησαν οι Βολιώτισσες Backstreet Girls τις Splash Bees από τα Μελίσσια στον τελικό του τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ στην κατηγορία Κ18 γυναικών και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος.

Όπως αναφέρει ο ερυθρόλευκος σύλλογος: «Πρωταθλήτριες Ελλάδος στο τουρνουά 3X3 της ΕΟΚ οι κοριτσάρες μας.

Πρωταθλήτριες Ελλάδος στο τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ που ολοκληρώθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην κατηγορία κάτω των 18 ετών, αναδείχθηκαν οι καλαθοσφαιρίστριες του Ολυμπιακού μας, Αναστασία Ράπτη, Κατερίνα Πολύζου, Χριστίνα Νταϊάκη και Μαρίνα Κοτοπούλη, αφού επιβλήθηκαν και στον τελικό της ομάδας των Μελισσίων με χαρακτηριστική άνεση.

Η σκληρή δουλειά των αθλητριών μας απέδωσε και πάλι καρπούς. Με 10 νίκες συνολικά από την αρχή του τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ σε Βόλο και Αθήνα, σε ισάριθμα ματς, αναδείχθηκαν πρώτες και αήττητες, κάνοντάς μας υπερήφανους.

Η Διοίκηση, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι συναθλήτριές της, συγχαίρουν την Κατερίνα, την Αναστασία, τη Μαρίνα και τη Χριστίνα για την τεράστια επιτυχία. Κοριτσάρες μας, τα καλύτερα έρχονται για όλη την ομάδα…Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πλέον πρωταγωνιστής στο πανελλήνιο στις ηλικιακές κατηγορίες. Μια εξαιρετική φουρνιά νεαρών παικτριών που δουλεύει σκληρά και λατρεύει το μπάσκετ, δηλώνει παρούσα και έτοιμη για μεγάλα πράγματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.