Πρωταθλήτριες ΕΣΚΑΘ και οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου

Νίκησαν άνετα στον τελικό την Ολυμπιάδα Λάρισας με 49-79
Μετά τις γυναίκες και τις νεάνιδες, πρωταθλήτριες ΕΣΚΑΘ αναδείχθηκαν και οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς επικράτησαν το απόγευμα στο κλειστό του Πλατυκάμπου της Ολυμπιάδας Λάρισας με σκορ 49-79.
Το σκορ τα λέει όλα για την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων παικτριών, που είναι κυρίαρχες στο γυναικείο μπάσκετ στη Θεσσαλία.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός Βόλου καθάρισε οριστικά την υπόθεση νίκη, μετατρέποντας το +11 του πρώτου μέρους σε +23, με τη διαφορά να διευρύνεται στους 30 πόντους ως τη λήξη.
Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση της Δέσποινα Μπασδέκη, που αν και σε σύγκρουση με αντίπαλοι της έσπασε δύο δόντια, συνέχισε να αγωνίζεται και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας της.
Το ματς παρακολούθησε και η άλλοτε διεθνής και σήμερα παίκτρια της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, Τάνια Χαλιβέρα, που στο τέλος συνεχάρη τις μικρές του Ολυμπιακού, οι οποίες την έχουν ως πρότυπο.
Την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα έκαναν η υπεύθυνη Γυναικείου της ΕΣΚΑΘ κ. Ευγενία Φραγκούλη, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αφροδίτη Αραπατσάν και ο γενικός γραμματέας της ΕΣΚΑΘ, κ. Δ. Καραστάθης.
Τα δεκάλεπτα: 13-23, 27-38, 37-60, 49-79
Ολυμπιάδα Λάρισας (Νταουντάκη-Γκιουλέκας): Ντούσου, Ξιδάκη, Γκατζηρούλη 11, Χονδρονάσιου 1, Κολοβού, Παπατριανταφύλλου 8 (2), Κανταρτζή 3 (1), Χατζοπούλου 3, Σίμου, Πέρκα 11, Νικολακάκου 12 (2), Τσανάκα
Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Δέρβος-Χριστοδούλου): Kούρια, Μπασδέκη 12 (2), Ρωμούδη, Μητραλή 23 (2), Ψιλιώτη 2, Τσομπανοπούλου 16, Νιφόρου 12, Κοτοπούλη 2, Φούτρα 4, Γκιντσίδη, Μανάρα 4, Σδρόλια 4.

Πληροφορίες και φωτό: billkara

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.